Trabzon’da ödül alan öğrenciden duygulandıran davranış

Trabzon’da ödül alan İlkokul 3. Sınıf öğrencisi davranışı ile herkesi duygulandırdı. 

Trabzon’da ödül alan öğrenciden duygulandıran davranış

Trabzon’da yarışmada ödül alan Kanuni İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Mustafa Berk Aydın, aldığı para ödülünü depremzedelere bağışlamak istediğini söyleyerek herkesi duygulandırdı.

"Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu"nun 105. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce ilçe genelinde düzenlenen ilkokullar arası resim yapma, ortaokullar arası şiir yazma ve liseler arası kompozisyon yazma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından takdim edildi. 

Törende konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Karakaş, "4000 yıllık tarihiyle, köklü kültürü, doğal güzellikleri ve kadirşinas insanıyla ülkemizin güzide şehirlerinden Trabzon'umuzun kurtuluşunun 105. yılını gönülden tebrik ediyorum. Bu vesileyle düzenlediğimiz yarışmalarda başarı gösteren, ona iştirak eden tüm öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmen ve idarecilerimizi yürekten kutluyorum. Bu yarışmalarla öğrencilerimizde akademik başarının yanında sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimin oluşmasına zemin hazırlamayı hedefliyoruz. Buna katkı sunan, niyetimizi pekiştiren öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.   Aynı zamanda, şüphesiz, depremin burukluğu içindeyiz.  Böyle büyük bir acıyı Allah bir daha yaşatmasın. Ölenlere rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. İlk günden itibaren deprem bölgesine yardım için seferber olan Trabzon halkına ve eğitim camiamızın kıymetli temsilcilerine şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Yarışmada aldığı para ödülünü deprem bölgesine yardım için göndereceğini belirten Kanuni İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Mustafa Berk Aydın,  duygu ve gurur dolu anların yaşanmasına vesile oldu.

Trabzon’da ödül alan öğrenciden duygulandıran davranış

Trabzon’da ödül alan öğrenciden duygulandıran davranış

Trabzon’da ödül alan öğrenciden duygulandıran davranış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler