Trabzon'da İlçe belediye personelleri meclis gündeminde

Trabzon'da ilçe belediyelerinin personellerinin belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanıp yararlanamayacağı konusu meclis gündemine geldi.

Trabzon'da İlçe belediye personelleri meclis gündeminde

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantıları devam ediyor. Toplantının bugünkü oturumuna başkanvekili Atilla Ataman başkanlık yaptı. 

Plan ve bütçe komisyonundan gelen 7 madde ile İmar ve Bayındırlık Komisyonunda gelen 14 madde görüşülerek karara bağlandı. 

Toplantıda ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi, iştirakleri ve TİSKİ Genel Müdürlüğü personellerinin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaları sonucunda ortaya çıkan ücretlerin belediye bütçesinden karşılanması görüşüldü.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'in ilçe belediye personellerinden, en azından zabıta personelinin belediye otobüslerinden ücretsiz yaralanıp yararlanamayacağı konusunu gündeme getirdi.

Başkan Beşel'e cevaben söz alan Başkanvekili Atilla Ataman "Trabzon Üniversitesi personelini de ücretsiz taşıyoruz ama ay sonunda üniversiteye fatura edip ödememizi alıyoruz. İlçe belediyeleri de bu şekilde personeli ücretsiz yararlandırabilir. Biz büyükşehir olarak TULAŞ' a ödüyoruz, ilçe belediyeleri de ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Yapılan oylama sonunda madde kabul edildi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber