Trabzon'da değerler eğitiminde protokol öğrencilere ayrıldı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘’Yaşat ki değer bulsun’’  Projesinin tanıtım programı bugün Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan bir programla izleyicisiyle buluşturuldu.

Trabzon'da değerler eğitiminde protokol öğrencilere ayrıldı

KUŞAKLARI BİRBİRİNE BAĞLADILAR

Milli, manevi, geleneksel, dini ve evrensel değerlerin birlikte işlendiği programda; sandık motifiyle gelecek kuşaklara aktarılması hedeflenen değerler; anneannesinin annesi tarafından torununa bağlanan kuşakla yerini buldu.

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi koro ve orkestrasının seslendirdiği insanlığın özüne dokunan eserlerin yanında Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencileri de performanslarını sergilediler.

,Trabzon'da-değerler-eğitiminde-protokol-öğrencilere-ayrıldı-

ÜRETİĞİMİZ HER DEĞER BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA DEĞER

 Programda protokolde öğrencilerin oturmasını isteyen İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu:

‘’Akademik başarıyı, en iyi taşıyanlar da ancak değerlerini kendi bünyesinde yaşatan gençlerdir. Yaşamı anlamlı kılan sevgi, hoşgörü, adalet, empati, bilgi, çalışma, nezaket, yardımseverlik, vatan sevgisi gibi birbirinden kıymetli değerlerimizi öğrencilerimizin kalbinde büyütüp birbirimizin yaşamına değer katma anlayışındayız. Ürettiğimiz her değer bu şehrin çocukları içindir. Daha güzeline varmak için heyecanla üretirken yanımızda olan kıymetli meslektaşlarıma, bu projenin yürütücüleri olan 18 ilçemizin koordinatörlerine ve siz değer taşıyıcısı olan çocuklarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Trabzon'da-değerler-eğitiminde-protokol-öğrencilere-ayrıldı-

HAMMADDESİ İNSANDIR,İNSAN ANCAK İNSANLA ANLAMLIDIR

Proje kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Müdür Fettahoğlu;

'Yaşat ki değer bulsun' projesinin hammaddesi insandır ve insan ancak insanla anlamlıdır diyerek öğrencileri tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber