Trabzon’da Bal Ligi’ne çıkış Play-off fikstürü belli oldu

Trabzon’da Bal ligine çıkış play-off müsabakalarının fikstürü ASKF’de yapılan kura çekimi ile belli oldu.

Trabzon’da Bal Ligi’ne çıkış Play-off fikstürü belli oldu

Trabzon’da, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’ine çıkış için oynanacak olan play-off karşılaşmalarının fikstürü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon şubesinde yapılan kura çekimi ile belli oldu.  

Fikstür çekiminde ASKF Başkanı Cahit Erdem, Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, Saha Komiserleri dernek başkanı Turgay Kurt, Futbol İl Tertip komitesi üyeleri ve Play Off’a katılan 1461 Soğuksuspor, Trabzon İdmanocağı, Araklı 1961 Spor,   Faroz Yalıspor, Trb. Karadenizspor, Trb. Kireçhanespor, Arsin 1973 Spor, Ağasar Çepnispor, Şalpazarı Gençlikspor ve Erdoğduspor yöneticiler ve antrenörleri hazır bulundu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt tarafından fikstür çekimi yapıldı.

 ASKF Başkanı Cahit Erdem’de Regaip Kandili dolayısıyla kulüp başkanlarına Kandil simidi hediye ederek gazeteci Hasan Al’ın yazdığı Özkan Sümer kitabını katılan her kulübün yöneticileri ve antrenörlerine takdim etti.

ASKF Başkan yardımcısı İsmail İnan’da yaptığı konuşmada sporcu performans merkezinin Trabzon’da kurulmuş olmasının sporcular için bir şans olduğunu, özellikle genç takım sporcularının bu tesisten her zaman faydalanabilecekleri müjdesini verdi.

Birlikte çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında kura çekimi tamamlandı.

Trabzon’da Bal Ligi’ne çıkış Play-off fikstürü belli oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler