Trabzon'a depremden bir acı haber daha!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremden etkilenen Adıyaman'dan Trabzon'a acı haber geldi.

Trabzon'a depremden bir acı haber daha!

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6’lık depremler 10 ilimiz ve onlarca ilçe ile binlerce köyü yerle bir etti.

Türkiye ayağa kalktı ve yardıma koştu. Yine birçok ülke ve yakın komşularımız destek verdi, kurtarma ekipleri mucizelere ulaştı.

Birkaç yıl önce Şanlıurfa’dan Adıyaman’a gelen ve doktor arkadaşı ile Güzellik merkezi açan Nuray Akyüz’ü deprem 4 katkı evinin teras katındaki dairesinde yakaladı ve Nuray enkaz altında kaldı. İki günlük çalışmanın ardından ise çıkarıldı ama bedeni soğuk ve cansızdı.

ÖLÜM YOLCULUĞU
Nuray Akyüz mesleğine İzmir’de başlamış ardından Şanlıurfa’ya gitmiş ve orada Trabzonlu arkadaşları ile güzel bir grup kurmuştu. Her soruna bir çare üreten bir kadındı. Son olarak Adıyaman’da doktor arkadaşı ile Özel bir güzellik merkezi kurmuş ve hizmete vermeye başlamıştı. Pazartesi sabah saat 04.17’deki 7.7 büyüklüğündeki depremle kaldığı 4 katlı apartman çöktü ve enkazın altında kaldı. Ailesi koştu ama dün cansız bedeli çıkarıldı. Hem Urfa hem de Adıyaman’dan arkadaşları gün boyu paylaşımlar yaptılar: ‘Sensiz günlerimi nasıl geçecek, güzel yürekli kardeşim, seni çok özleyeceğiz’ Nuray Akyüz’ün Arsin Harmanlı mahallesinden olduğu ve bugün cenazesinin son yolculuğuna uğurlanacağı ifade edildi.

DUYGUSAL VEDA
Akyüz’ün arkadaşı sosyal medya hesabından şu duygusal paylaşımda bulundu, “Biz hep birlikte idik gurbete, hep destek olduk birbirimize. Birlikte güldük birlikte eğlendik kocaman bir aile olduk gurbet ellerde....  Şimdi bizi bırakıp gittin canım arkadaşım bir yanımızı eksik bıraktın. Kim şimdi Serkan hocam konuşmamız lazım diye beni çağırıp dertleşecek... İlk defa yanında olamadık. İlk defa elinden tutup çıkaramadık....Ah Nuray’ım ah seni çok özleyeceğim. Bizler senden razıyız Allah 'ta razı olsun... Hakkım varsa sonuna kadar helâldir... Allah rahmet eylesin benim güzeller güzeli arkadaşım. Trabzon Arsin Harmanlı Köyünden hemşehrimiz has bir TS taraftarı Nuray Akyüz’ü depremde kaybettik....”

(TAKA Gazetesi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler