Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Rusya ile yarın oynanacak milli maçla ilgili, "Trabzonlu futbolseverlerin eşsiz desteğine çok ihtiyacımız olacak" dedi.
Rusya ile yarın oynanacak karşılaşma için hazırlanan maç kitapçığında açıklamaları yer alan Yıldırım Demirören, 7 buçuk yıl aradan sonra Trabzon’da milli maç oynamanın gururunu yaşadıklarını belirtti. A Milli Takım’ın Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde yeni bir yolculuğa çıktığını söyleyen Demirören, "UEFA'nın yeni organizasyonu Uluslar Ligi maçlarımıza, UEFA EURO 2024 ev sahipliği aday şehirlerimizden Trabzon'da ve dost ülke Rusya karşısında başlamak ayrı bir anlam taşıyor. Teknik direktörümüz Mircea Lucescu yönetiminde belirlediğimiz yeni hedeflere ulaşmak için bu maçta Trabzonlu futbolseverlerin eşsiz desteğine çok ihtiyacımız olacak. Eminim ki tribünlerimizde emsalsiz bir birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğiz, milli ruhumuzun gücünü bir kez daha bütün dünyaya göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
“Bu yolun sonunda EURO 2020'ye katılacağımıza inancımız tam”
Genç futbolculara sabır gösterilmesini isteyen Yıldırım Demirören, "Onların enerjisi ve tecrübeli oyuncularımızın katkısıyla son maçlarımızda özlenen milli takımın yolda olduğunu gördük. Gurur duyacağımız başarıların ilk halkasına Rusya önünde imza atacağımıza, bu yolun sonunda EURO 2020'ye katılacağımıza inancımız tam. Bu maç vesilesiyle ülkemizde bulunan Rusya Futbol Federasyonu delegasyonu, teknik heyet ve futbolcularına Türkiye'ye hoş geldiniz diyor, kendilerini ağırlamaktan dolayı onur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm futbolseverleri ay-yıldızla buluşmaya davet ediyor, keyifli bir maç aksamı diliyorum" diye konuştu.
Yıldırım Demirören "Trabzon'un eşssiz desteği ile..."
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Trabzon'da oynanacak milli maç öncesi konuştu.
Tüm Yorumlar (18)
anti çete
7 yıl önceTürkiye çimentosu para olan çeteler tarafından yönetiliyor.
İsa Sayar
7 yıl önceBiz senin için değil Türkiye olduğu için destekleriz. Yoksa evliya olsan avluya koymayız.
Ercan
7 yıl öncebu adama hiç bir zaman inanmadım.hiç inandırıcı gelmiyor.
HTS
7 yıl önceBu adam trabzona ne zaman gelirse Trabzonspor 3 4 hafta kendine gelemiyor. İnşAllah tv den izler maçı
marjinall7
7 yıl önce'Tüpçü' olduğu için 'gaz' veriyor. Trabzonlu yerse...
metin kardan
7 yıl önceSakın Trabzona gelmeyi düşünme. hatta ağzına dahi alma şehrimizin ismini.
Soner yilmaz
7 yıl önceTupcu bey ne zaman birakiyosunuz Tffyi futbola tarihi leke bulastirdiniz koca camianın umutlarını caldiniz hayallerimi yiktiniz evet A milli takim icin dedrek veririz ama sizler için asla yeter artık yeter futbolun kirli baronlari pislikleri
ahmet papuşcu
7 yıl öncesen bu şehirle barışmak istiyorsan vede söylediklerinin biranlam taşımasını istiyorsan bu şehrin el değiştirmiş kupasını verirsin başkan
Asi61
7 yıl önceBu hırsızın adaletsizin yüzünden çokları gitmez maça.Olmasaydı çok daha güzel olurdu.
TEMEL DOGRU
7 yıl öncesike ile calinan kupamizi vermeyen bu atama sahada taraftarlarimizin protesda etmesini bekliyorum
KILIÇ.
7 yıl önceTRABZON DESTEĞİNİ VERECEK DE SEN KUPAMIZI VERDİMİ.
Ali kaya
7 yıl önceÇöp adam.
?
7 yıl öncesen sus .... hiç konuşma.....
Mwhmets
7 yıl önceStada gelebileceğini sanmıyorum. Çünkü ıslıklanacağını biliyor.
Horyanlı kazim
7 yıl önceSenden başka kim gelirse gelsin sayın tüfcü sen sakın gelme şehirin yapısı bozulur,
Engin Alan
7 yıl önceBu tupcuyu gördummü seytan görmüş gibi oluyorum
TEMEL DOGRU
7 yıl öncedaraftarlardan sike ile calinan kupamizi vermedigi icin demiröreni pretosdaya davet ediyorum
ali kabaoğlu
7 yıl öncesahaya yansımayan şike nin mucitleri birşeye milli demekle milli olunmuyor kurum un başına T koymakla TÜRKİYE yi temsil ediyor olmuyor TÜRK diye birşey yok diyenler ve yandaşlar bunu böyle bilsin ADALET HIRSIZ LARI KALKINDIRMAZ.