Vali Yavuz açıkladı: O üst geçit yıkılacak!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz o üst geçidin yıkılacağını söyledi.

Vali Yavuz açıkladı: O üst geçit yıkılacak!
Haber61/Haber Servisi - Trabzon Valisi Yücel Yavuz Trabzonspor Stadyumu’nun yapıldığı Akyazı dolgu sahasına yapılması planlanan ulaşım arterleri ile ilgili önemli açıklalarda bulundu.

Beşirli tarafından sahil yoluna dolgu sahasına birleşimi için oraya yapılacak olan köprü nedeniyle orada bulunan Halit Kobya Üst Geçiti’nin yıkılacağını söyledi. Bu yıkım işleminin Eylül ayına kadar süreceğini bu nedenle trafik sıkıntısı yaşanacağını belirten Vali yavuz, “Halit Kobya Üst Geçidin trafiğinin kesilmesi gerekiyor. Eylül’e kadar orda bir sıkıntı yaşanacak. Tabiki böyle Trabzon gibi gelişen kentlerde böyle sorunlar olur” diyerek konuştu. 

YIKIM ENGEL TEŞKİL ETMEZ

Vali Yavuz ikinci köprünün ayaklarının Trafik Bölge Müdürlüğü binasının olduğu noktaya yapılacağını ifade ederek, “ Ben Trafik Şube Müdürlüğü binasının yapılacak olan köprüye bir engel teşkil etmediği yönünde bilgi aldım. Firma yetkilisine talimat verdim. Eğer orada müdürlüğe bir yıkım söz konusu olmayacaksa neden başlamıyorsun? diye sordum. Hemen başlatılmasını istedim” dedi.

Üst geçitin yıkım işleminin yarın başlayacağını belirten Vali Yavuz, "Okullar açılmadan köprü bitirilmesi gerekiyor bunun için uğraşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler