| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 24 Ocak 2019 11:43 Güncellenme tarihi: 26 Nisan 2024 14:00

Vali Ustaoğlu Sürmene'de

Vali İsmail Ustaoğlu Sürmene İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu Sürmene İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Sürmene Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Mehmet Alper Çığ'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçenin en köklü tesislerinden biri olan Sürçaysan Çay Fabrikası'nı ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu 'nu da ziyaret eden Vali burada incelemelerde bulundu.

Sürmene Belediyesini ziyaret eden Vali Ustaoğlu Belediye Başkanı Rahmi Üstün ile bir süre görüştü, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu daha sonra ilçede yaşayan 62 yıllık kemençe ustası Hasan Sancak'ı iş yerinde ziyaret etti. 73 yaşındaki kemençe ustası Vali İsmail Ustoğlu'na kemençenin yapılışıyla ilgili bilgi aktardı.

Vali Ustaoğlu daha sonra Sürmene ilçesinin coğrafi işaretli ürünü olan Sürmene Bıçağı'nın yapıldığı Sürbisa Sürmene Bıçakçılık A.Ş fabrikasını ziyaret etti. Burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!