TTB'den sel mağdurlarına destek verilecek

Selden zarar gören fındık tüccarlarına Borsa’dan destek geliyor.

TTB'den sel mağdurlarına destek verilecek
Trabzon ve ilçelerinde dün meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketinden etkilenen fındık tüccarlarına Trabzon Ticaret Borsası’ndan (TTB) destek sağlanacak. 

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, özelikle Beşikdüzü ilçesinde etkili olan felakette, üreticiden satın aldıkları fındıkların stoklandığı dükkanları sel suları altında kalan manav diye tabir edilen tüccarların etkilendiğine dikkat çekti. Köleoğlu “Tüccarlarımızın sudan etkilenen fındıklarını kurutmak için Oltan Gıda’ya ait Arsin ilçesindeki makineli kurutma merkezi ile anlaşma yaptık. Tüccarlarımız isterlerse fındıklarını bu merkezde hiçbir ücret ödemeden kurutup alabilecekler” dedi.

Şükrü Güngör Köleoğlu, söz konusu destekle ilgili fındık tüccarlarını arayıp bilgilendirdiklerini de belirterek, gelecek talebe göre değişik kapasitede 12 makinenin yer aldığı merkezde kurutma işlemini yapabileceklerini de bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler