Trabzon’u karıştıran su kesintisi haberi! Resmi açıklama geldi!

Trabzon'da su kesintisi yaşanacak mı? Haber61'e özel açıklama!

Trabzon’u karıştıran su kesintisi haberi! Resmi açıklama geldi!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da su kesintisi yaşanacağına dair sosyal medyada yayılan bir belge ortalığı karıştırdı.

Sosyal Medya’da Trabzon’da 9 Şubat Cumartesi günü tam gün boyunca su kesintisi yaşanacağına dair yayınlanan belge ortalığı karıştırdı. Kısa sürede yayılan paylaşımda Trabzon’un Ortahisar ilçesinin bütün mahallelerinde sabah saat 08.00 ile gece 24.00’a kadar sürecek su kesintisi olacağı belirtiliyordu.

TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ise bu iddiaları yalanladı. Haber61’e açıklama yapan Köksal, söylentilerin kendilerinin kulağına da geldiğini ancak böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtip “Şuanda böyle bir şey söz konusu değil. Su kesintisi olacağı zaman gerek basın yayın yoluyla gerekse de resmi yayın yoluyla bunları vatandaşlarımıza bildiriyor, haberdar ediyoruz. Vatandaşlarımız resmi yayın organlarımızı takip etmelerini, asparagas haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler