| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 04 Nisan 2024 11:19

Trabzonlu şair ve yazarlar AVÜ'de buluştu!

Trabzonlu şair ve yazarlar Avrasya Üniversitesinde doğa için buluştu.

Avrasya Üniversitesi Sürdürülebilir Kampüs Koordinatörlüğü, Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü ve Türk Dili Edebiyatı Kulübü tarafından “Doğa Fotoğrafları Eşliğinde Söyleşi” etkinliği gerçekleştirildi.
Üniversitenin Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleşen programda öğrenciler Trabzonlu şair ve yazarlar ile söyleşi yapma fırsatı buldu ve şiir ile doğa arasındaki ilişkiye dikkat çekildi.

Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Elif Otkun Çevik programla ilgili yaptığı açıklamada “Amacımız doğa konusunda farkındalık oluşturmaktır. Bu amaçla Trabzonlu Şair ve Yazarlarımızı öğrencilerimizle buluşturduk. Bu önemli etkinliğe katkı sağlayan Şair-Yazarlarımız Yasemin Uzun, Dilek Bilge, Ömer Turan ve Şair Hüseyin Çevik’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söyleşimize fotoğraf sanatçısı Dilek Bilge’nin hazırladığı doğa fotoğrafları sunumu eşlik etmiştir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!