Trabzon Ortahisar Belediyesi, Cephanelik'te yapılan ve tartışmalara neden olan otel inşaatıyla ilgili açıklama yaptı.
Belediyeden yapılan açıklamada inşaatın Trabzon Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun ilgili yazısı gereğince durdurulduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Trabzon Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi'ne gönderilen yazı gereğince Cephanelik mevkiinde yapılan otel inşaatının Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Müdürlüğü'nce onaylanan proje ile yapılan imalat arasında farklılık tespit edilmiştir. Ortahisar Belediyesi olarak ortaya çıkan yeni durumun kurul tarafından değerlendirilmesine kadar inşaat durdurulmuştur. Belediyemiz de bu karara istinaden inşaatın sahibi ve yapı denetim firmasına inşaatın durdurulmasıyla ilgili gerekli tebligatı yapmıştır."
Tüm Yorumlar (9)
DOĞUKAN
8 yıl öncedurdurulsa ne olur 1 ay durur devam eder oranın işletmecilrinin enselleri kalın kimse çene yormasın
iskender
8 yıl önceiyi olmus. o kadar dağ tepe varken ne işin var tarihi eserin dibinde otel yapacaksın. işine bak.
Ali
8 yıl önceOraya hotel olmaaaz olmaz olmaz olmaz.. iş bilmeyen inşaatçılıktan gelme şahısların bu işi bilmedikleri defalarca görüldü, iş yapamadılar herkesi mağdur ettiler, birileri bunlara dur desin artık.
önder önder
8 yıl öncebir ay sonra başlar. kamuoyunun gazını alıyorlar şimdilik...
MUZAFFFER
8 yıl önce1 ay az bile.. 1-2 hafta en geç
isiyin
8 yıl önceSonra çıkıp ihanet ettik derler alkış alırlar. İnşaat devam eder. Size oy verenlere selamlar.
erol
8 yıl öncebence çok isabetli oldu çünki diğer sit alanları içinde tehlikeli bir emsal teşkil edecekti
hasan
8 yıl öncegünahtır,haçan güzelim odel inşaatı durdurulur mu hiç.memur yasası değişsin
Cem Cem
8 yıl önceAllah aşkına o inşaat o hale gelene kadar yetkili beyefendiler nerelerdeydi ? Bu kadar saçmalık göz boyama olur mu yazıktır