Trabzon’un Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi’nde alt yapı çalışması sırasında doğalgaz borusu patlaması sonucu mahallede kısa sürede panik yaşandı.
Herhangi bir yaralanmanın olmadığı patlama sonrası patlayan doğalgaz borusu kısa sürede onarıldı.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Konaklar mahallesinde yolda yapılan kazı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı.
Patlamanın etkisiyle metrelerce yüksekliğe ulaşan doğalgaz, daha sonra olay yerine intikal eden firmaya ait görevlilerce onarılırken, patlama sırasında herhangi bir can ve mal kaybı olmadı.
Patlamanın etkisiyle mahalle sakinleri kısa süreli bir panik yaşarken, çalışmalar daha sonra kaldığı yerden yerden devam etti.
Tüm Yorumlar (6)
ahmet
5 yıl öncesorumsuz işi bilmeyen kişilere yol kazıtırsan olacğı budur.her kazdıkları yerde elektrik ve su borularını patlatıyorlar.sanki ovada kanal açıyorlar.kim kime dumduma
osman
5 yıl önceşükür bugun de ölmedik
oguz
5 yıl öncemahalleyi havaya ucuracaksiniz Allah akil versin
insan
5 yıl önceBU NASIL İŞ, BU KADAR SORUMSUZLUK OLURMU?YA PATLASAYDI!
Orhan
5 yıl önceAaaa trabzonda doğal gazmı vardı.halla halla.biz daha kokusunu duymadık.
Bayburtlu
5 yıl önceİş bilmez müteahhitler ve çalışanlar normaldir iyiki havaya uçmadı mahalle