Trabzon’da Özel Eğitim Kursu bilmecesi böyle çözüldü

Özel Eğitim Kurslarının yüz yüze eğitime başlaması kararı sonrasında sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde nasıl bir yol izleneceği belli oldu.

Trabzon’da Özel Eğitim Kursu bilmecesi böyle çözüldü

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarında, özel okullardaki takviye kurslarında ve 12. sınıflara yönelik özel öğretim kurslarında yüz yüze eğitimin 22 Ocak'tan itibaren başlatılacağı bildirilmişti.

Trabzon’da Özel Eğitim Kurslarının yüz yüze eğitime başlaması sonrasında sokağa çıkma yasağı uygulanan günlerde nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

Haber61’in edindiği bilgiye göre bu durum Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun talimatı ile çözüldü.

Vali Ustaoğlu kolluk kuvvetlerine, Özel Eğitim Kursuna gidecek öğrencilerin kursa gittiklerini belgelemeleri halinde sokağa çıkma yasağından muaf tutulmaları talimatını verdiği öğrenildi.

Buna göre özel eğitim kursuna gidecek öğrenciler belgelerini gösterdikleri takdirde sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak.

Dershanenin vereceği öğrenci belgesi ile öğrencilerin kurslara devam etmesinin önünde bir engel olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber