| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 18 Temmuz 2018 13:14

Trabzon'da o saha zemini değişiyor

Trabzon'da Kadir Özcan Tesislerinde bulunan sahanın zemininin değiştirilmesi Büyükşehir Belediye meclisinde kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında bugün gerçekleştirildi.

Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasında kalan peyzaj alanında bulunan futbol sahasının sentetik çim zemin yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Başkan Gümrükçüoğlu’na oy birliği ile yetki verildi.

Gümrükçüoğlu “Trabzonspor’umuza katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Gelip bizlerden bu talepte bulunan Trabzonspor yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Bu sahayı sentetik çim zemin yaparak Trabzonspor’umuzun hizmetine sunacağız” dedi.

Öte yandan Ortahisar ilçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşak yeşil alana merhum işadamı Ali Osman Ulusoy’un ismi verildi. Önerge Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. 
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!