| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 26 Nisan 2021 13:10

Trabzon’da kaya parçaları araçların üzerine düştü

Trabzon’da yol kenarındaki kayalardan kopan parçalar, park halindeki aracın üzerine düştü.

Trabzon’da  kayalardan kopan taş parçaları tehlike saçıyor. 

Ortahisar ilçesinde bulunan Gülbahar Hatun mahallesinde Tanjant yolu kenarında bulunan kayalardan kopan taş parçaları, park halindeki araçların üzerine düştü.

Üzerine düştüğü araçlarda maddi hasara neden olan büyük kaya parçaları, yoldan geçen insanları da tedirgin etti.

Çevreye büyük tehlike saçan kayalar için uzun zamandır hiçbir önlem alınmadığı belirtilirken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Yetkililere seslenen vatandaşlar "Burada taş düşme olayı uzun zamandır var, durumu yetkililere bildirdiğimiz halde şu ana kadar hiçbir önlem alınmadı. Bugün bu araca hasar veren taş yarın birimizin başına düşebilir, önlem alınması için illa birinin ölmesi mi gerekiyor?" ifadelerini kullandı. 

Haber61- Haber servisi

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

İLHAN KARAMAN
5 yıl önce

KALDIRIMA PARK ETMİŞ ZATEN.

D
davut
5 yıl önce

Evet kaldırıma park edilmiş ama belediye de sağ olsun her tarafa otopark yaptı ya.

A
Alparslan
5 yıl önce

Allah beterinden saklasın orası baya kötü bir yer adam lar evden ne kadar çöp varsa aşağıya atıyorlar perde beton olması lazım orası Birde arabaları kaldırımlara cekmesinler vatandaş olarak yayalar olarak gec miyoruz yoldan gidiyoruz çocuğumuzlan resmen

A
Abdullah Şen
5 yıl önce

Öncelikle Geçmiş olsun Yayanın üzerine de gele bilirdi fakat,24 Şubat okulunun oradan Atapark ışıklarına kadar olan mesafe Karşılıklı Kaldırıma Araç park etme gibide bir sorun var Yayalar Resmen yolda yürüyor .Aracın üzerine Taş Düşmüş Ama Yayalarada Araba Çarpacak sonunda.

O
Oldun Aksoy
5 yıl önce

Kaldırım iskali olduğu için dikkat etmeleri lazım yayaların ve engellilerin yolu kesilmiş ALLAH TARAFİNDAN UYARİ OLARAK GELMİS OLABİLİR BİDE NEDEN BELEDİYE OTOPARK YAPMİS HER TARAFİ DİYONUZ Kİ YAPMASA HER TARAF BÖYLE OLUR VE TAS YAĞAR TASSS