| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 06 Ekim 2020 19:54

Trabzon’da hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Trabzon’da çalınan otlar Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma ile bulundu.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da Jandarma ekipleri Yomra’da çalınan 500 kilo otu yapılan çalışma sonrasında bularak sahiplerine teslim etti.

Edinilen bilgiye göre Yomra ilçesi Çamlıyurt mahallesi, Tokat yaylasında M.B. isimli şahsa ait 20 çuval (500kg) ot çalındı.

Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı, Olay Yeri İnceleme Timi (OYİ) ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) ekipleri yaptıkları çalışmalar sonrasında olayı A.Ö. isim şahsın gerçekleştirdiği ortay çıkarıldı.

A.Ö. isimli şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken otlar sahibine teslim edildi. 
 

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

B
BenDeniz
5 yıl önce

Gurbette yaşayan bir Trabzonlu olarak memleketimdeki hırsız lafını duyunca çok üzülüyorum! Bi de farklı düşünüp akp ye yüksek oy çakan yerlerde hırsızın da olması normaldir diyorum.

Özkan
5 yıl önce

İyide bunca çalınan findik lardan dolayı niye kimse yakalanmiyor

S
seko
5 yıl önce

Sen ne ahlaksız utanmaz bi varlıksın !