Trabzon'da, koronavirüse yakalanınca sezaryenle alınan 5 aylık kız bebeği kurtarılamayan öğretmen Neslihan Mermertaş Karaağaç (35), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Akçaabat ilçesindeki Ali Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan ve 2’nci kez anne olmaya hazırlanan Neslihan Mermertaş Karaağaç, yaklaşık 1 ay önce koronavirüse yakalandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedaviye alınan Karaağaç’ın 5 aylık kız bebeği, 2 hafta önce sezaryenle alındı. Kuvöze konulan bebek, tüm çabalara rağmen kurtarılamazken, sağlık durumu ağırlaşan Karaağaç’ın tedavisi de yoğun bakım servisinde sürdürüldü. Dün akşam durumu kötüleşen Neslihan öğretmen de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Neslihan Mermertaş Karaağaç'ın cenazesi, bebeğinin de defnedildiği ilçedeki mezarlıkta bugün toprağa verildi.
Tüm Yorumlar (11)
Hasan
4 yıl önceAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Lütfen aşınızı olun
Gökben Cengiz
4 yıl öncePeki aşılı mıydı öğretmenlere aşıyı zorunlu tuttukları için soruyorum. Özellikle hamilelere de ısrarla aşı dediler. Söyle yapsanız ya haberi. 2 doz aşılı hamile öğretmen diye. Daha net olmaz mı?
birisi
4 yıl önce5 ay önce hamilelere aşı vurulmuyordu daha yeni başlandı bu 1. 2. olarak da 3 aylıktan fazla ise hamilelik aşı vurmuyorlar. araştırıp yorum yapın işiniz gücünüz karalama çok bilmiş profesörler sizi
ali osman selçuk
4 yıl öncebu çehaletle taha ççok öğretmen ve yavrular gider.ALLAH rahmet etsin inşaAllah
ersan
4 yıl önceöğretmenlere aşı zorunlu olmadı. aşı yaptırmayanlar haftada 2 kez covid testi verecek dediler. bir iki hafta verdiler. sonra o da kalmadı. insanları yanlış yönlendirmeyin. haber 61 ekibi de merhumenin aşı durumunu öğrenirse lütfen paylaşsın. bence aşısızdı.
..
4 yıl önceAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, liseden öğretmenizimdi, çok iyi bir insandı.
ömer
4 yıl önce... bu vatandaşın beyni yanmış aşı sihir değil zırh değil kalkan değil duvar değil sadece bir önlem sebeb ne olursa olsun her canlı ölümü tadacaktır.Mekanı cennet bahçesi olsun.
Atacan
4 yıl önceSen ne ayaksın. Aklınca aşı ilke polemik yapıp bir çıkarım yapmaya çalışıyorsun. Kororadan ölmüş ölmüş. Hangi bilgin ile yorum yazabiliyorsun aşağılık herif
Ali KAYA
4 yıl önceMekanın cennet olsun değerli meslektaşım.
emre
4 yıl önceAllah rahmet eylesin. Acılı ailesine sabırlıklar diliyorum
Ahmet Faruk ÖZTÜRK
4 yıl önceMeslektaşıma Allah,dan rahmet diliyorum, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.