| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 27 Haziran 2018 16:21

Trabzon'da 11 kadın fuhuştan alındı

Trabzon emniyeti, fuhuşla mücadeleyi sürdürüyor.

Trabzon'da düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 kadın gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, fuhuşla mücadele çalışmaları kapsamında, Çömlekçi Mahallesi Yalı Caddesi'nde denetim ve kontrol yapıldı.

Gözaltına alınan 11 kadın, işlemleri için emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri devam eden kadınlara, Kabahatler Kanunu kapsamında idari işlem yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

K
kemal61
8 yıl önce

Bu haberlerden artık usandık. Herhangi bir yaptırımı, cezası olmadığı için sürekli tekrarlanıyor. Çömlekçi mah. tüm oteller yıkılmalı. Oradaki yıkım çalışmaları yarıda kaldı. Devam etmesi gerekiyor. Ayrıca büyük şehirlerde genelevler var. Polis kontrolü eşiliğinde sağlıklı bir ortamda bu işler yapılıyor. Trabzon a yapılsın diyemem fakat insanoğlu bu ihtiyaçlar olabiliyor. Böyle rezilikler olacağına bu da bir çözümleme olabilir.

A
ahmet
8 yıl önce

alan razı veren razı ise devlet neden böyle işlerle uğraşıyor bu iştende ekmek yiyen insanlar var.bu adamlar parasını gidip batumda harcıyor sonra.

Y
Yusuf
8 yıl önce

Beyinsiz devletin asıl birinci görevi bu bozuk düzeni rayına koymak alan razı veren razıymış iste toplum bu yüzden hep kötü yollarda ama sende anlayacak beyin yok