Trabzon Valisi Yücel Yavuz: Trabzon bunu her zaman başarıyor

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Tanıtım Günleri'nin ikinci gününde etkinlikleri yakından inceliyor.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz: Trabzon bunu her zaman başarıyor

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’nde Haber61 standını ziyaret etti.

Trabzon Valiliği bünyesinde bu yıl 2.’si düzenlenen etkinliklere yönelik ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Valisi Yücel Yavuz, tanıtım günlerinin şehrin kültürel değerlerinin vatandaşlara ulaşması ve potansiyellerinin keşfedilmesi anlamında oldukça önemli olduğunu söyledi.

Yöresel ürünlerin orijinal haliyle tanıtım günlerinde vatandaşlara ulaştığını aktaran Vali Yavuz şunları söyledi: “Ankara’daki tanıtım günlerinin bu sene ikincisini yapıyoruz. Şehirlerin tanıtımıyla ilgili etkinlikler önemlidir ve Trabzon bu anlamda ilkleri başarmıştır. Geçen yıl Valiliğimiz koordinasyonuyla yapmıştık. Bu yıl da ikincisini yapıyoruz. Hemşerilerimiz, Trabzon’u, Karadeniz’i sevenler etkinliklere ilgi gösteriyor. Burada  yöresel ürünler çadırımızda orijinal yöresel ürünlerimiz sergileniyor. Kendi esnaflarımız katıldılar. Daha spesifik ve daha orijinal ürünlere yer verdik. Vatandaşların memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve eğer bir şikayet oluyorsa hemen bununla ilgileniyoruz. Yereldeki yöresel lezzetleri sevenlerine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın da katılımı sağlandı.  İlçelerimizin de standları burada yer alıyor. Yarından itibaren daha çok katılım olmasını bekliyoruz.  Trabzon her zamanki gibi bunu başarıyor. Bunlar Trabzon için, bölgemiz ve ülkemiz için önemli bir şey. Ankaralı vatandaşlarımıza Trabzonumuzu getirdik. Sembolik de olsa temsil ediyoruz. Yöresel oyunlarımızı, horonlarımızı sergiliyoruz. Vatandaşların da oldukça hoşuna gidiyor.  24 Haziran erken seçim kararı hem ülke geneli hem Ankara’da yapılan temayül yoklamaları sebebiyle o konuda dikkat yoğunlaşmasında hafif bir sıkıntı var gibi ama Ankara’da Trabzon’u bilenler, diğer hemşerilerimizin bilgisi ve yoğun ilgisi var. Burada Trabzon’u temsilen görüyorlar ama esas Trabzon’u görmek lazım. Onları misafir etmeyi her zaman isteriz. Hayırlı uğurlu olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler