Trabzon'da tüm uçuşlar iptal

Trabzon'da sis hava ulaşımında sorun yaratmaya devam ederken sabaha kadar olan bütün saferler iptal edildi.

Trabzon'da tüm uçuşlar iptal

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis hava ulaşımında sıkıntı yaratmaya devam ediyor.

Gün içerisinde bazı uçuşlar rötarlı olarak da yapılsada bazı uçuşlar iptal edildi. Şuanda ise sisin etkisinin sürdüğü belirtilirken sabaha kadar Trabzon Havalimanından yapılacak olan bütün uçuşlar iptal edildi.

BAKAN SOYLU GELEMEDİ

İçişleri Bakanı Süleman Soylu'yu miting için Trabzon'a getiren uçakta sisten iniş yapamadı ve OR-Gİ Havalimanına iniş yaptı. Bakan Soylu buradan karayolu ile Trabzon'a geldi.

SAMSUN'A İNDİ

Sis etkisini sürdürürken bugün Türk Havayollarının TK 2834 sefer sayılı saat 17:50, Airbus A 330/300 tipi İstanbul Atatürk Havalimanından Trabzon havalimanına gelecek olan uçağı 280 yolcusu ile Trabzon Havalimanına iniş yapamayarak Samsun'a yönlendirildi ve buraya iniş yaptı. Yolcuların karayolu ile Trabzon'a gönderileceği öğrenildi.

BÜTÜN UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Trabzon Havalimanında sisin etksini sürdürdüğü belirtilirken sabaha kadar olan 13 uçuş iptal edildi. Sabah saatlerinde yapılacak uçuşların durumu ise hava tahminlerine göre belirlenecek. 

Öte yandan Trabzon Havalimanına sis nedeniyle uçak inemediği için Trabzon Havalimanından yapılacak uçuşlarda iptal edildi. Trabzon'a gelmek için ve Trabzon'dan diğer şehirlere gitmek için Havalimanına gelen yolcular büyük yoğunuk oluştururken refarandum öncesinde yaşanan iptaller sonucu oy kullanamama durumu ile karşı karşıya kaldılar. 

İÇ HAT GELİŞ SEFERLERİ

Trabzon'da tüm uçuşlar iptal

İÇ HAT GİDİŞ SEFERLERİ

Trabzon'da tüm uçuşlar iptal

Trabzon'da sis engeli sürüyor: 280 yolculu uçak...

Trabzon'da sis engeli sürüyor: 280 yolculu uçak...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler