Trabzon'da saldırıya uğrayan doktor yaşadıklarını anlattı

Trabzon'da hasta yakınlarının saldırısına maruz kalan doktor yaşadığı anları sosyal medyada dile getirdi.

Trabzon'da saldırıya uğrayan doktor yaşadıklarını anlattı

Trabzon'da bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisinde yaşanan saldırı olayının mağduru doktor Esra Ersöz Genç yaşadığı korku dolu anları sosyal medyada dile getirdi.

Bir hasta yakınının oksijen tüpüyle saldırdığı doktora sosyal medyadan destek yağdı.

Doktor Esra Ersöz Genç yaşadıklarını şöyle anlattı;

Bu sabah covid servis nöbeti devraldığımda entübe (solunum cihazına bağlı) kalbi iki defa durmuş masajla dönmüş akciğer kanseri bir hasta devraldım. Daha sonra hasta yakınlarına hastanın durumu hakkında Bilgi verdim Hastanın kalbi gün içinde bir çok kez durdu, kalbi tansiyon oluşturamıyor, hiçbir uyutucu ilaç almadığı halde kendi kendine soluyamıyordu. Bir taraftaki ciğeri tamamen alındığı için ciğerine tüp takıldı. Hastanın  kalbi son bir defa daha durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay da burada başladı. Önce zorla kapalı servise girmeye çalıştılar, kapılar camlar kırıldı güvenlik ile beraber ben kapının dışında hırpalandık (elimdeki kesikler bu arada oldu sanırım) sonra servisin iç kapısını da zorla açarak 5 kişi içeri daldılar. Bizim tulumlarla maskelerle girdiğimiz servise ellerini kollarını sallayarak girip sağa sola tekme atarak vefat eden hastanın başına geçtiler.. içlerinden biri eline oksijen tüpünü alıp bizi kovalamaya başladı.. o tüpü bize takacakmış, polis geldiğinde öyle diyordu. Beni servisten nasıl çıkardılar bilmiyorum. Benim yaşadığım Şok,adli muayenem , pansumanım,ifade vermem şahsın göz altı süresinden uzun tuttu... şimdi bu adam dışarıda... SağlıktaSiddetYasası çıktı diyorlar.. ben kendimi güvende hissetmiyorum. Bir dahaki nöbette ne olacak. Evime aileme sağ sağlam dönebilecek miyim bilmiyorum. Korkuyorum duyuyor musunuz beni?" 

Trabzon'da saldırıya uğrayan doktor yaşadıklarını anlattı

Trabzon'da saldırıya uğrayan doktor yaşadıklarını anlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber