Trabzon'da sağlıkçılardan ‘voleybol’ tepkisi

Turnuva neden iptal edildi? 

Trabzon'da sağlıkçılardan ‘voleybol’ tepkisi

Haber61/Haber Servisi / Levent USTABAŞI

Trabzon’da İl Sağlık Müdürlüğünde yaşananlar her gün yeni kararlarla şaşırtıcı bir hal almaya başladı. Bir kaç ay önce Mustafa Yılmaz’ın il sağlık müdürlüğüne atanmasının ardından atar topar istifa etmesine yenilir tartışma daha eklendi. Trabzon İl Sağlık Müdür Vekili Dr Kemal Süleymanoğlu, 12-18 Mayıs arasında yapılan hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında hastaneler arası voleybol turnuvasını gerekçesiz iptal etti.

TAKIMLAR, MAÇLAR, SAATLER, SALON HEPSİ YAPILMIŞTI

Voleybol turnuvası iptal edilmeseydi yarın Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda başlayacaktı. Hatta takımların programları da belirlenmişti. Buna göre A grubundaki takımlar Araklı Devlet Hastanesi, Fatih Devlet Hastanesi, Kemik Hastanesi, Tonya Devlet Hastanesi. B grubundaki takımlar Vakfıkebir Devlet Hastanesi, KTÜ Farabi Hastanesi, Kanuni, Ahi Evren. C Grubundakiler, Akçaabat Haçkalı, KTÜ Sağlık, Sürmene Devlet, Of Devlet.


VALİLİK ONAYI DA ALINMIŞTI

Trabzon Valiliğinin de onayladığı turnuvanın neden iptal edildiği tartışılmaya başlandı. Tartışmalar arasında ortaya atılan iddialar da çok çarpıcı. Bunlardan bir tanesi, vekil olarak göreve tekrar gelen Kemal Süleyman’ın, “Yeteri kadar hemşire yok” dediği öne sürüldü. Takımlarda erkek teknikerler, yada sağlık çalışanlarının da olmasına İl Müdür Vekili’ni kızdırdığı öne sürüldü. 

Konuyla ilgili sağlık müdürlüğünden henüz net bir açıklama gelmedi. Takımıyla sahada ter atmak sosyal aktivite yapmak isteyen sağlık personeli ise karardan dolayı üzgün.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber