Trabzon'da 2 apartman birden karantinaya alındı

Trabzon'da koronavirüs tedbirleri kapsamında iki apartman karantinaya alındı.

Trabzon'da 2 apartman birden karantinaya alındı

Trabzon'da artan koronavirüs vakalarına karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Ortahisar ilçesinde dün itibariyle iki apartman daha karantinaya alındı.

Ortahisar kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada; 2 Nolu Erdoğdu Mah. Edanur Sk. Öztürk Prestij Sitesi ( Evleri ) B Blok ve 2 Nolu Beşirli Mah. Dayıoğlu Sok. No: 5 Yıldız Sitesi adresli apartmanlarda COVİD 19 vakalarının izolasyon tedbirlerinin sağlanması için ilgili apartmanlara giriş çıkışlara izin verilmemesine, 21.04.2021 saat 08:00 itibariyle ikinci bir emre kadar karantina altına alınmasına karar verildiği belirtildi.

Yayınlanan kararda ayrıca ;11/04/2021 tarih ve 2021/76 sayılı kararı ile karantina altına alınan Fatih Mah. Kıbrıs Sok. Nergis Apt. A Blok adresli apartmanın karantinasının yapılan filyasyon çalışmaları sonucu kaldırılmasına karar verildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber