Trabzon'da 19 Mayıs paylaşımı tepki çeken doktordan açıklama geldi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin, sosyal medya hesabında yayınlanan ifadeler ile ilgili açıklama yaptı.

Trabzon'da 19 Mayıs paylaşımı tepki çeken doktordan açıklama geldi

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin’in sosyal medya hesabında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı düşünülen paylaşım herkesi şok etmişti.

Hakaret içeren sözler bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Aynı zamanda Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin’in sosyal medyada bir paylaşımında, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” ifadeleri görülmüştü..

Tüm bu gelişmelerin ardından tüm gözler Dr. Ahmet Zengin’e çevrildi. Sayfasındaki ilgili paylaşımların silindiği görülen Zengin, yine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Dr. Zengin açıklamasında “19 Mayıs ile ilgili paylaşım bana ait değildir. Facebook hesabım çalınmıştır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler