Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Mercan Fuarcılık tarafından organize edilen 'Kamp Karavan Tiny House Fuarı' Yenimahalle sahilindeki İpekyolu Fuar Alanı'nda açıldı.
Açılışa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Mercan Fuarcılık sahibi Abdullah Mercan ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kanca, emeği geçenlere teşekkür etti.

TURİSTLERİN AKININA UĞRUYOR
Fuarların şehre çok önemli ekonomik katkıları olduğunu ve Trabzon’un turizm potansiyelinin her geçen gün arttığını söyleyen Kanca, “Trabzon’umuz kadim bir tarih ve kültür şehri. Yıllardan beri doğası, coğrafyası ve ulaşım imkanlarıyla ideal bir turizm şehri. Hem yerli hem yabancı turistlerin akınına uğruyor.
Son yıllarda, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden gelen turistler de şehrimizin ivmesine çok güzel bir değer kattılar. Bunlar bizi son derece memnun ediyor. Şehrimiz ve vatandaşlarımız ekonomik anlamda kazanıyor. Biz de Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bu noktada ne yapabiliriz diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve projeler üretiyoruz.
Akçaabat ve Hıdırnebi’de Karavan Parkı planladık, hazırladık. İnşallah kısa zamanda başlayacağız. Bunu doğu bölgemizde de aynı şekilde planlayacağız. Şu anda yer arayışındayız. Trabzon’un turizm potansiyeline ne katabiliriz bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılışı gerçekleşen fuar, 25 Ağustos'a kadar sürecek. Fuarın açılışında Trabzonlu sanatçı Onay Şahin, sahne aldı. Vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı.

Tüm Yorumlar (15)
hoca
1 yıl önceAraç otoparklarını halletin ya şimdi karavanlara başladın
Metin
1 yıl önceBoş iş kime ne faydası var bit avuç otelcinşn dışında
bahar kars
1 yıl önceturstlerin akını uğrayan şehir gelenler kaçarak gidiyor denetim yok herkes tutura bildiğine
Malkoç61
1 yıl önceBoş iş cevre kirliliği insanları sokakta yaşamayı aşılıyorlar.
Figen sezeroglu
1 yıl önceİnşallah karavan sahibi olmak bizde nasip olur
Figen sezeroglu
1 yıl önceİnşallah karavan sahibi olmak bizde nasip olur
Dayı
1 yıl önceBaşkanım sakın sahile karawan park yapma Bu akp nin trabzonda sonu olur Demedi deme
Albatros
1 yıl önceÇok eziyetli ve yorucu bir iş 10 kere düşün
Kampçıı
1 yıl önceSadece karavan değil lütfen temiz, güvenlikli, ışıklandırılması yapılmış güzel campingler ekleyin şehre artık herkesin çadırı var. Giresunun ordunun çok gerisindeyiz samsunu saymıyorum bile.!
Hasan USTA
1 yıl önceTrabzonun önemli bir ihtiyacıda insanlarımızın denizle olan ilşkisini planlamak. Dolgu sahalarında özel tekneler için bağlama yerleri planlanmalıdır.
Cem çınar
1 yıl önceYaylaları gecekondularla donattık hey Aziz Türk milleti ne oluyor bize bu kadar ressamın sanatçının çıktığı bir şehre yakışıyor mu?
Ceviz Ağacı
1 yıl önceKiralık evkerden sonra kiralık karavanlar...
61
1 yıl önceHiç hoşuma gitmiyor şu karavanlar milletin keyfi yüzünden sahilde alanı kattıyor
Levent İsmail
1 yıl önceŞehir yollara parkedilmiş araçlarla dolu,siz karavan diyorsunuz. Ekmek yok,pasta yiyelim.
Ofli
1 yıl önceSizler yönetivi olmuşsunuz, hıdırnebiye karavanı ike gelen turist trabzon ekonomisşne ne katacak, yiyeceğini de 3 hatfli marketlerden yada geldiği memkeletinden getitdimi trabzon esnafı ne kazanacak, karavan tamamen orta sınıf lüksü, karavan parkı trabzon dışı belirli kitleye hizmet. Gariban alt düzeydeki trabzonlunun derdine derman olun