THY uçağı Trabzon'a acil iniş yaptı!

THY'ye ait uçağın havada camı çatladı, Trabzon'a acil iniş yaptı

THY uçağı Trabzon'a acil iniş yaptı!

Haber61 Haber Servisi 

Türk Hava Yolları uçağı Trabzon'a acil iniş gerçekleştirdi.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; İstanbul'dan Afganistan'a giden ve içerisinde Afgan Bakanlar ile Afgan Dış İşleri Bakan Yardımcısı İdris Zamani'nin de olduğu  THY uçağı bugün saat 06.30'da Trabzon'a acil iniş yaptı. 239 yolcu ve 16 mürettebatın olduğu uçağın havadayken kokpit camında çatlak oluştuğu ve bu nedenle acil iniş yaptığı öğrenildi.

TÜRKMENİSTAN ÜZERİNDEN GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kabil seferini gerçekleştiren yolcu uçağı Türkmenistan üzerinden geri döndü.

TK706 sefer sayılı seferi gerçekleştirmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan gece 00:35 sularında kalkış yapan yolcu uçağı Türkmenistan Hava Sahası üzerinde kokpit camı çatladığı için geri dönerek Trabzon Havalimanı'na yönlendirildi.

KOKPİT CAMI ÇATLADI

Sabah saat 06:50 sularında Trabzon Havalimanı'na güvenli bir şekilde iniş yapan uçağın kokpit camının değiştirilmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Uçakta bulunan yolcuların kokpit camı çatlayan TC-JNO kuyruk tescilli A330-300 tipi yolcu uçakla mı yoksa başka bir uçakla mı Kabil'e götürüleceği ise henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber