Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Haber61’e ziyaret. 

Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’nin kuruluş felsefesinin ruhuyla yola devam ettiklerini söyledi.

Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan, AK Parti Ortahisar Medya Tanıtım Başkanı Abdurahman Seymen ve yöneticiler Haber61’i ziyaret etti. Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu ve Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ile sohbet eden Selahattin Çebi önemli açıklamalarda bulundu.

Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

“Kuruluş felsefesindeki aynı ruhla devam ediyoruz” diyen Çebi, “Değişim anlamında AK Parti’nin kuruluş felsefesi, ilkeleri, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindedir. Liderimizin zaman zaman kadro değişiklikleri, yeni heyecan, yeni şevk, yeni ekip ruhu ama aynı kuruluş felsefesinde, aynı ruhla devam ediyoruz. Bizde kongre yaptık. Arkadaşlarımızdan devam edenler var, yeni arkadaşlar var, genç mühendisler var. AK Parti Türkiye genelinde yüzde 50-60 oy alan bir parti. Oy veren seçmenlerden zaman zaman yönetimlerde, yerel yönetimlerde olan oluyor, değişik kademelerde görev alanlar oluyor. Neticede geniş bir kitleye hitap eden, milletimiz tarafından kurulmuş güçlü bir siyasi harekettir bu. Bu açıdan zaman zaman kadro değişiklikleri olabilir. Ama bu kadro değişikliklerini çok büyük fikir değişiklikleri, düşünce değişiklikleri veya çok farklı bir şekilde algılamamak lazım” şeklinde konuştu.

Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

DEMİRYOLUNUN PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM DİYOR

Demiryolu projesi ile ilgili konuşan Selahaddin Çebi, “Demiryolu konusu üzerinde Trabzon kamuoyu, Sivil Toplum Örgütleri, iktidar partisi olarak biz hassasiyetle bugüne kadar durduk ve duruyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız da aynı doğrultuda açıklama yaptı. İyidere’de başlayan bir proje var ama Trabzon’daki projede bir değişiklik yok aynı şekilde Trabzon’daki projenin çalışmaları devam ediyor. Daha önceki dönemde Kürtün-Giresun boyutu vardı. Ama Trabzon Liman kentidir. Trabzon bölgenin hamisidir. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızda aynı kanaatteydi zaten. Proje çalışmaları devam ediyor. İlaveten Hafif Raylı sistem proje çalışmaları devam ediyor. Bu konuda da müjde verdi Sayın Cumhurbaşkanımız. Trabzon’un beklentilerini hassasiyetlerini çok iyi biliyor. Değer veriyor Trabzon’a. Trabzon Cumhurbaşkanımız için çok önemli bir şehir. Yanında bulunan kadrolar açısından bakın, görev verdiği Trabzon’un yetişmiş insanlarına, görev verdiği kadrolar açısından bakın ve Trabzon’a ilgisinden bunu ölçebiliriz. Önem veriyor ve o anlamda bir sıkıntı görmüyorum ben” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 

Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

Selahaddin Çebi: “Kuruluş felsefesindeki ruhla devam ediyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler