Şehir Hastanesi tartışmalarına İl Sağlık Müdürü Usta'dan yanıt!

Trabzon il Sağlık Müdürü Hakan Usta, Akyazı’da yapılacak Şehir hastanesi için “Yeterki yapılsın” ifadelerini kullandı.

Şehir Hastanesi tartışmalarına İl Sağlık Müdürü Usta'dan yanıt!

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Akyazı’da yapılması plan Şehir Hastanesi ile alakalı açıklamnalarda bulundu. Usta “Şehir Hastanesi bakanlığımızın bir planlamasıdır. Yapılsın denildiğinde de yer olarak Akyazı’da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.” Dedi

Usta açıklamasında “Şehir Hastanesi konusu bakanlığımızın bir planlaması ve bize verecekleri talimatlar doğrultusunda biz de icraata başlayabilmekteyiz. Yapılsın denildiğinde de yer olarak Akyazı'dan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü teknik sorunlar günümüz teknolojileri ile artık kolayca aşılabiliyor. Trafik konusunda orası alternatifli bir yer. Maç trafiği bizim hastane trafiğimizin olduğu saatlere denk gelmiyor. Sadece acil trafiğimiz var. Tünel kullanılarak o da çözülebilir. Her şeye rağmen Fatih ve Akçaabat hastanelerimizin acilleri kullanılabilir böyle bir durumda. Şehrin batısı ve doğusu aktif olduğundan bir sıkıntı olmayacaktır. Yeter ki hastane yapılsın orada bir sıkıntı olmaz.” Şeklinde konuştu.

(Sonnokta)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler