| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 26 Mart 2019 10:25 Güncellenme tarihi: 03 Kasım 2025 13:10

Sağıroğlu: “Yomra’nın Çehresini Değiştirecek Projeleri Hayata Geçireceğiz”

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Sancak Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağıroğlu, Sancak Mahallesi’ndeki site ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek yeni dönem projelerini anlattı.

“Hem istihdam hem de sosyal yaşam alanları oluşturacağız”

Yomra’nın ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini söyleyen Sağıroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Yeni dönemde hedeflediğimiz projelerimizle birlikte istihdam sağlayacağız. Ayrıca ilçemizin en büyük eksiklerinden biri olan sosyal donatı alanlarını artırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

“Alt yapı olmadan başarı mümkün değil”

Belediyecilik sürecindeki deneyimlerinden söz eden Başkan Adayı Sağıroğlu, nüfus ve hizmet alanının yıllar içinde büyük ölçüde arttığına dikkat çekti:

“İki dönem muhalefetten, bir dönem iktidardan belediye başkanlığı yaptım. Göreve geldiğimizde ilçenin nüfusu 8 bindi, bugün 40 bini geçti. Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet alanımız 4 mahalleden 25 mahalleye çıktı.”

Eskiden yol, su, elektrik gibi hizmetlerle belediyeciliğin tamamlandığını belirten Sağıroğlu, bugün sosyal belediyecilik anlayışının ağırlık kazandığını söyledi.

“Mega projelerin alt yapısını oluşturduk”

Sağıroğlu, geçmiş dönem hizmetlerine değinirken öz eleştiride de bulundu:

“Her türlü hizmeti yaptık ama mega proje ve sosyal hizmet anlamında yeterli değildik. Bunu bir eksiklik olarak gördük. Ancak mevcut projelerimizin zeminini hazırladık. Sadece Kent Meydanı için 15 milyon liralık kamulaştırma yaptık.”

Sahil dolgu projesi, 15 Temmuz Millet Kıraathanesi ve restoran alanı, Sihirli Sokak ve millet bahçesi gibi projelerin ilçe için dönüm noktası olacağını dile getirdi.

“Sandıktan güçlü çıkarsak hizmetler hızlanacak”

Sağıroğlu, seçim için hedefledikleri oy oranını da açıkladı:

“Amacımız yüzde 70 ile sandıktan çıkmak. Güçlü bir destekle bu projeleri çok daha hızlı biçimde Yomra’ya kazandıracağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet.”

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

W
who is me=?
7 yıl önce

Yomraya yaptırdığınız deniz üzerine 40 katlı rezidasnlar ne olacak başka.Yandaşlarına vererek yemeye devammı yoksa harbi başkan gibi devammı.Tarafını seç .Sonu iyi değil.O evleri dışardan gelip görenler şaşırıyor gülüyor.Trabzon denizi kapatmayamı çalışıyor diyorlar ayıptır;Hizmet lütfen rant değil...

M
Mustafa
7 yıl önce

Yomranın çehresini görüyoruz. Pislik içerisinde. Hangi projeden bahsediyorsunuz. Küçücük Yomrayı temizlemekten acizsiniz.

S
Serkan
7 yıl önce

Yıllardır projeler sunuyorsunuz ama hiçbir icraatinizi görmedik,şu belediyeye ait parkta bile oturup serinliyorduk orayıda avrasyaya verdiniz bu millet bunları unutur mu sandınız.Yeter artık yeter