Refik Kurukız: “Büyük hasar var”

Refik Kurukız, Haber61’e konuştu.

Refik Kurukız: “Büyük hasar var”
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrasında meydana gelen sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Beşikdüzü’nde bulunan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Haber61’e yaptığı açıklamada  Şalpazarı’nda da hasar olduğunu ancak Beşikdüzü’ne üzüldüklerini belirtti.

Kurukız, “Öncelikle tüm halkımıza geçmiş olsun diyorum. Beşikdüzü’nde iki tane can kaybımız var. Burayı gördükten sonra Şalpazarı’nda felaket var demenin bir anlamı yok. Evet bizde de hasarlarımız var ama Beşikdüzü ile üzülüyoruz. 2 can kaybından sonra bütün köy yolları batmış, bütün işyerleri su altında. Gerçekten büyük hasar var. Rabbim beterinden saklasın diyorum. Bu gibi sınavlarla bizi sınamasın. Devletimiz güçlü, üstesinden gelecektir, tüm yaralar sarılacaktır. Buna inanıyorum.” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber