Ortahisar Belediyesi koridorlarında dehşet anları! Memurun kulağı koptu!

Ortahisar Belediyesi koridorlarında dehşet anları… Ruhsat için gittikleri belediyede memura saldırlar… Kulağı 2 cm koptu doktor dikemedi!

Ortahisar Belediyesi koridorlarında dehşet anları! Memurun kulağı koptu!

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI

Trabzon’da memurun kulağını kopardılar…  Olay iddiaya göre Cuma günü Ortahisar Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde başladı. Davut ve Mustafa A. Kardeşler, Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne gelerek ruhsat sorunları olduğunu belirttiler.  Müdürlük personeli Murat Karakaş, “Bu sorun bizle alakalı değil müteahhitinizle alakalıdır.” diyerek cevap verdi. İddiaya göre bunun üzerine Kardeşler, “Sen mütehaitten para mı yiyorsun?” diyerek sözlü ve küfürlü saldırıda bulundu. 

Bunun üzerine personel Murat Karakaş, “Ben para yemiyorum. Yemedi de yedi diyenin a…” diyerek küfür etti.

Araya girenler tarafından taraflar ayrıldı.

Ardından aynı kişiler dün tekrar belediyeye geldi. Koridorda karşılaşan kardeşler ile Murat Karakaş arasında sözlü tartışma başladı. 

Karakaş olayın cuma günü başladığını belirterek polise, “Benim üzerime saldırdılar. Biri yumruk attı diğeri kulağımı ısırdı. Şikayetçiyim” ifadelerinde bulundu. 

Olay sonrası Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan memur  Murat Karakaş’ın 2 cmlik kulağı da olay yerinden alınarak apar topar hasteneye getirildi. Uzun süre uğraşmasına rağmen doktor kulağı yerine dikemedi. Ardından dokularının öldüğünü kulağı yerine dikemeyeceklerini söyledi. 

Olayla ilgili soruşturma sürerken Karakaş, hastaneden darp raporu aldı ve kulak parçasını delil olarak gösterdi. Bu arada polis belediyenin tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

SENDİKA KINADI

Bem Bir Sen Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, yazılı açıklama yaparak olayı kınadı. Şahin şunları kaydetti; 

Bem-Bir-Sen olarak, Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline karşı, gerçekleştirilen sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyoruz.
Ortahisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görev yapan üyemiz Murat Karakaş‘a karşı önce sözlü daha sonra fiziki saldırı yaparak darp ettiler. Saldırıda yaralanan Murat Karakaş’ın yüzünde ve kulağında darp izleri nedeniyle KTÜ tıp fakültesi acil servisinde uzun süre gözlem altına alınmıştır. Bem-Bir-Sen olarak; Cuma günü hak ve adaleti kollayarak görev yapan üyemizin yanına gelerek onu töhmet altında bırakacak sözler söyleyen ortalığı karıştırıp giden bu kişiler olayın devamında pazartesi günü yine üyemizin yanına gelerek önce sözlü sonra fiziki müdahalede bulunan bu şahısları şiddetle kınıyoruz. Artık yaşanan bu olaylara dur deme vakti gelmiştir. Saldırıyı gerçekleştirenlerin gerekli cezaları almaları için haklarında yasal süreç başlatılması ve sürecin caydırıcı bir sonuca ulaştırılmasının kamu vicdanı açısından kaçınılmaz olduğunun altını bir kez daha çiziyoruz.
Bem-Bir-Sen ailesi olarak Tüm üye çalışanlarının her zaman yanlarında olduğumuzu ifade eder, bu tür olayların bir daha tekerrür etmemesini temenni ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber