| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 10 Mayıs 2018 19:55

Muharrem İnce Trabzon'a geldi, şehit evine uğradı

Cumhuriyetçi Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bugün Trabzon'a geldi.

Haber61 / Haber Servisi

Akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi havalimanında büyük bir kalabalık karşıladı. Havalimanı çıkışında karşılamaya kendisini karşılamaya gelenlere hitap etti. 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce şöyle konuştu: "Bu ülkede, hukukun üstünlüğü, evrensel kurallar, bağımsız mahkemeler bunları kuracağız. AK Partili kardeşlerimizde hukuka sığınacak, adalete sığınacak onlarda bizim kardeşlerimiz, hiç fark etmez. Sayın Erdoğan’da mutlu olacak bu Türkiye düzeninde. O da emekli bir Cumhurbaşkanı olarak o da mutlu olacak. Gönül rahatlığıyla huzur içinde gelecek Rize’ye, evinde dinlenecek. O da dinlenecek. AK Partili vatandaşlarım da bu huzurdan hoşlanacak. Herkesi kucaklayacağız. Önce 81 milyon aynı yöne bakacak. Bunu yaptığımızda Fransa bizim kutsal kitabımıza hakaret edemeyecek. Güçlü bir Türkiye Fransa’ya haddini bildirecek Kuran’a hakaret ettiği zaman. Bunu başarabiliriz. bugün Trabzon’dayız. Yarın Rize’deyiz. Rize’den ayrılıp Antalya’ya gideceğiz. Türkiye’nin dört bir tarafını saracağız. Ülkeyi, normalleştireceğiz. Bu ülkeyi barıştıracağız, huzur getireceğiz”    

Tüm CHP teşkilatları Muharrem İnce'yi karşılamak için havalimanına gelirken CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Trabzon İl Başkanı Güzde Uzun ve Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik de İnce'ye eşlik etti. 

Havalimanından alkışlarla ayrılan Muharrem İnce, partililer ve milletvekili Pekşen ile birlikte Şırnak'ta şehit düşen polis memuru Soner Yıldırım'ın Erdoğdu mahallesinde bulunan babaocağını ziyaret etti. Şehit Yıldırım için dualar okunup baş sağlığı dileklerinde bulunduktan sonra İnce şehit evinden ayrıldı. 

Yorumlar (16)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

İLKER TÜRK
8 yıl önce

Hem pkk lı cenazesine katılın hem de şehit evini ziyaret edin yemezler cehapeli ince Onlar eskisendi milleti salak yerine koyamazsınız artık

A
ali ali
8 yıl önce

Sizin olmadığınız yerde her zaman huzur vardır sizin gelmenizi huzurumuz bozulmasın diye istemiyoruz Allah getirmesin

S
serko61
8 yıl önce

Trabzona hos geldin baskan INSALLAH bu adi duzeni yikacagiz heb beraber.

F
Fatih başkan
8 yıl önce

Trabzonlu Alpartiye teslim olma.dik duruşun şehri.

A
abdi abi
8 yıl önce

demirtaş randevusu öncesi hazırlıkmı...yemezler..o şehit evine giden demirtaşa gitmeyecek...

Tüm Yorumlar (16)

İLKER TÜRK
8 yıl önce

Hem pkk lı cenazesine katılın hem de şehit evini ziyaret edin yemezler cehapeli ince Onlar eskisendi milleti salak yerine koyamazsınız artık

A
ali ali
8 yıl önce

Sizin olmadığınız yerde her zaman huzur vardır sizin gelmenizi huzurumuz bozulmasın diye istemiyoruz Allah getirmesin

S
serko61
8 yıl önce

Trabzona hos geldin baskan INSALLAH bu adi duzeni yikacagiz heb beraber.

F
Fatih başkan
8 yıl önce

Trabzonlu Alpartiye teslim olma.dik duruşun şehri.

A
abdi abi
8 yıl önce

demirtaş randevusu öncesi hazırlıkmı...yemezler..o şehit evine giden demirtaşa gitmeyecek...

I
istttt
8 yıl önce

hdp baskanini cezaevinde ziyaret ediyon birde chp cumhurbaskani adayi olacaksiniz iyi oy alirsin

A
ali kara
8 yıl önce

boş konuşmayı ne kadar seviyorsunuz. akp ile pkk ilişkisini ne çabuk unuttunuz

Z
Zeki Celik
8 yıl önce

Abdi Bey.. Hünkariniz gibi PKKlilari balkona cagirip onlarla megri megri calmiyor... Mağduriyet var Selahattin PKK ve AKP bin kumpasiyla iceride. Hakkaride ne diyorsa Rizedede onu diyor. Oyum size Sayin INCE HOSGELDIN SEFALAR GETIRDIN.

R
recep erdoğdu
8 yıl önce

chp liler sizde azcık utanma olsa uğramazsınız şehit evlerine siz değilmisiniz pkk lılar la saf tutanlar iki yüzlüsünüz!!!

R
recep erdoğdu
8 yıl önce

devam inşAllah zoruna gideninnnn

P
pinar zengin
8 yıl önce

git demirtaşı ziyaret et.hiçbirşey olmamış gibi şehit ailesinin evene gel.ben o ailenin yerinde olsam kabul etmezdim.meclise girsinlet diye hdp ye oy veren chp liler değilmiydi.biz sırtımızı pyd ve ypg ye dayadık diyenleri savunanlar bugün kalkmışlar sırf oy toplamak için şehit ailelerini ziyaret ediyorlar.muharrem ince bugüne kadar neredeydin.seni adam yerine koyup chp nin genel başkanı bile yapmayanlar bugün seni yem olarak oltanın ucuna taktılar.seçimde önümüzde sadece tek bir aday var oda recep tayyib erdoğandır.başka aday tanımıyoruz.çünkü karşısında dik duran adam gibi adam yok.

D
derman
8 yıl önce

pınar sana sadece Megri Megri diyorum. Gerisini bir zahmet o beynin anlasın

C
Cem ersever
8 yıl önce

HDP başkanını hapisde ziyaret ediyirsun Sonra sehit evine gidiyorsun Sehit anneleri sana oy verir mi Hic dusunuyormusun erdogani yikmak icin hdp sp chp iyi parti ile ittifak yapacağınız AŞİKAR . LAKİN teror yqndasi partilwre gittiginiz icin Yine cuvallayaCaksiniz Bilmem farkindamisiniz

T
Tŕabzon
8 yıl önce

Hem selaattin demirtasi ziyaret et hemde cumhurbaşkanlığı için oy iste yemezler

M
mehmet karpuz
8 yıl önce

Son care RTE biz başka cumhurbaşkani tanimiyoruz

M
Murat
8 yıl önce

Politik veya siyasi bir şey söylemeyeceğim, ancak Cumhuriyetçi Halk Partisi değil Cumhuriyet Halk Partisi diye yazılıyor kardeşim ????