KTÜ’de şok iddia Yüksek Lisans Soruları çalındı mı? Bu kadarına pes

KTÜ’de Yüksek Lisans Sınav soruları çalındığı iddiası ile pazartesi günü öğleden sonra yapmış olduğu oturumu iptal ettiği öğrenildi.

KTÜ’de şok iddia Yüksek Lisans Soruları çalındı mı? Bu kadarına pes

Haber : Şükrü Üçüncü - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) pazartesi günü yapmış olduğu ‘Yüksek Lisans Sınavını’ şaibe olduğu iddiası ile iptal ettiği ileri sürüldü.

 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; KTÜ, pazartesi günü gerçekleştirmiş olduğu Yüksek Lisans Sınavındaki soruları kişi yada kişilerce sızdırıldığı ileri sürüldü. Pazartesi günü öğle oturumunda LİSTENİNG sorularının cevapları bazı kişiler tarafından telefon aracılığı ile sınava girecek bir kısım öğrencilere verildiği iddia edildi.
 
Bu iddiaların ardından KTÜ yönetimi, Pazartesi günü öğlenden sonra yapılan sınavları iptal ettiğini duyurdu. Bu durumun ardından ise; sınava giren bir kısım öğrencilerin okul yönetimine dilekçe vererek şikayetçi olduğu öne sürüldü. Olayla alakalı KTÜ yönetiminin soruşturma başlatıp başlatmadığı ise bilinmiyor.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber