| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 30 Temmuz 2024 10:23

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı: "14 Ağustos'tan sonra belli olur..."

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, yeni rektörün belirleneceği sürece dair konuştu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Hamdullah Çuvalcı, KTÜ Sahil Tesisleri’nde basın mensuplarıyla buluşarak açıklamalarda bulundu.

4 yıllık görev süresini tamamlamaya hazırlanan Çuvalcı, yeni rektörün belirleneceği süreç ile ilgili olarak konuşarak, "14 Ağustos'tan sonra belli olur. Bütün aday arkadaşlarımız pırıl pırıl, genç ve yetkin. Kim gelirse gelsin, ülkemizin olduğu gibi KTÜ'nün de büyük yürüyüşü devam edecek" dedi.

Çuvalcı'nın konuya dair açıklaması şu şekilde;

"KTÜ'nün de büyük yürüyüşü devam edecek"

"14 Ağustos'ta görev süremiz bitiyor. YÖK'te mülakatlar bitti. Yani YÖK ayağı tamamlandı. 14 Ağustos'tan sonra belli olur. Bütün aday arkadaşlarımız pırıl pırıl, genç ve yetkin. Kim gelirse gelsin, ülkemizin olduğu gibi KTÜ'nün de büyük yürüyüşü devam edecek. Bütün aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum."

uvalci.webp

Kaynak: TAMER ATASOY

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
ahmet
1 yıl önce

yıllardır sesin çıkmadı. atama zamanı konuşmaya başladın.

.
.....
1 yıl önce

Sağırlar duyamaz heşerum

G
Garip bir personel
1 yıl önce

Kaç kişi adak adadı yeni adaylarda biri rektör olsun diye neden acaba