İsmail Türüt Trabzonspor'un kutlamalarına neden gelmediğini açıkladı

İsmail Türüt Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına neden katılmadığını açıkladı.

İsmail Türüt Trabzonspor'un kutlamalarına neden gelmediğini açıkladı

Karadenizli Sanatçı İsmail Türüt, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarına neden katılamadığını açıkladı.

Çektiği video ile açıklamada bulunan Türüt, Trabzonspor yönetimi tarafından arandığını ancak o tarihte Almanya’da planlı bir konseri olması dolayısıyla katılamayacağını bildirdiğini söyledi.

Türüt açıklamsında, “Trabzonspor’umuzun ayın 14’ünde Trabzon’da kutlaması var. Bayram havası olacak, benim de orada olmam gerekirdi. Sizde öyle arzu ettiniz. Hepinize teşekkür ederim. Tabi ki benim orada olmam şart. Beni oraya davet etmeseler ayıp ederlerdi fakat altını çizerek söylüyorum. Trabzonspor’un mevcut yönetiminden beni aradılar. Haksızlık yapmayalım. Ben katılamayacağımı affımı istedim. Çünkü, şuanda Almanya’dayım. O tarihte Stuttgart’ta Trabzonlular Derneği’nin tertiplemiş olduğu, yine Trabzon’umuz için, şampiyonluk için buradaki kutlamalara katılacağım. O nedenle Trabzon’u yönetenler gereğini yaptılar. Hepsine teşekkür ederim.” dedi.

İsmail Türüt Trabzonspor'un kutlamalarına neden gelmediğini açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber