Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, son iki günde çıkan birkaç vaka nedeniyle Trabzon’da bazı yerlerde ve binalarda karantina uygulandığını açıkladı.
Usta, “Değerli halkımız, son 2 günde karşımıza çıkan birkaç vaka nedeniyle işi sıkı tutabilmek adına bazı yerlerde ve binalarda Karantina tedbirleri alınmak durumunda kalındı. Bizler işimizi sıkı tutuyoruz. Sizler de lütfen kurallara sıkıca uyunuz. Maske, mesafe, temizlik kurallarını tekrar hatırlatmak istiyorum.” dedi.
Tedbirler kapsamında, Çaykara ve Araklı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları ile her iki ilçedeki bazı apartmanların karantinaya alındığı öğrenildi.
Tüm Yorumlar (9)
Pom
6 yıl önceCanlarımım evet hernekadar yakın olmak istesekte aramızda bir koronavirus salgını var sizleri çok özledik ama bu dönem geçene kadar belirli mesafeyi korumak durumundayız inşAllah en kısa zamanda yine birarada oluruz burdan sevgili kuaförüm benim için inanılmaz değerli olan sibel ablamada sevgilerimi gönderiyorum röfle için gelcem ama salgının biraz daha geçmesini bekliyorum sizi seviyorum????
OFLU TÜRK
6 yıl önceNİÇİN MASKEYİ ZORUNLU YAPMIYORSUNUZ BAZI İNSANLAR LAF ANLAMIYOR BİZ KURALLARA UYUYORUZ ENAYİMİYİZ.BAZILARI ISRARLA UYMUYOR MASKEDE TAKMIYOR.ONLARIN CEZASINI BİZMİ ÇEKELİM MASKEYİ ZORUNLU YAPIN 47 İLDE OLDUĞU GİBİ
TS
6 yıl önceSAYIN MÜDÜR BEY RİCAYLA HATIRLATMAKLA OLMUYOR HERKES BİLİYOR AMA ÇOĞUNUN İŞİNE GELMİYOR.BENİMİ BULACAK VİRÜS DİYOR.MASKE MECBURİ OLMALI
Mustafa
6 yıl önceZİNCİR MARKETLERDE KAMU KURUMLARINDA MASKE ZORUNLU.NORMAL ESNAFTA NEDEN ZORUNLU DEĞİL GİRİNCE TEDİRGİN OLUYORUZ ESNAFLARA MASKE ZORUNLULUĞU GETİRİN.
Cengiz
6 yıl önceKimse maske takmiyor yetkililer nerede neyi bekliyotlar ?uyanin artik
Orhan BAYRAK
6 yıl önceSayın müdürüm benim taktigim maske karşıdakini koruyor karşıdaki de takacak ki beni de o korusun bunun için de maske takmayana cezai işlem uygulanmalı yoksa cezasını bizler çekeceğiz onun için ceza şart uygulamayı getiriniz saygılarımla
Günay
6 yıl önceSokağa çıkma kısıtlamasını bu kadar erken pes etmemizin sebebidir bu vakaların artış sebebi.ilk baştan sıkı tutup sonradan insanları özgürlüğüne kavuşturmayacaklardı.
Hayat
6 yıl önceMüdürüm neden Trabzon da neden maskeyi zorunlu hale getirmiyorsunuz , ben maskemi takıyorum , 2-3 saatte bir değiştiriyorum da önlemimi alıyorum , taşıyıcı riskim varsa başkasına sebep olmuyorum ama bir çok kişi umursamıyor maskesiz dolaşıp bizleri de riske atıyorlar . Çok geç olmadan yasak getirmelisiniz . Denetim de sıkı olmalı .
Cevat kurt
6 yıl önceNeden kişi sayısı paylaşılmıyor...Trabzonda bu kadar vaka var gibi...tedbirleri artırın o zaman ...