Hüseyin Örs Trabzon Günleri'nde!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Hüseyin Örs Trabzon Günleri'nde!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri’nde Trabzonlularla buluştu.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Örs, burada yöresel ürünlerin tanıtıldığı ilçe belediye ve derneklerin stantlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Trabzon'un tarihi ve kültürel önemini vurgulayarak, Trabzon Günleri'nin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür eden Dr. Hüseyin Örs yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trabzon’un kültür, sanat ve yöresel ürünlerinin tanıtıldığı bu etkinlikte hemşehrilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duydum.  Yüzlerce kilometre uzakta Trabzon’u yaşamak, Trabzon’daymış gibi hissetmek son derece gurur verici. Bu birlik ve beraberliğin her zaman ve her durumda yaşanması ve yaşatılması temennimiz. Trabzon’un bir evladı ve  Milletvekili olarak şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim. Bu vesile ile tekrardan bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyor, 21 Nisan’a kadar devam edecek olan Trabzon Günleri’ne tüm hemşehrilerimi ve Ankaralıları davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber