| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 03 Ocak 2016 15:45

Giresun'da 182 köy yolu ulaşıma kapalı!

Giresun'da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 355 köy yolunun 173'ü açılırken, 182 köyün yolunun açılması için İl Özel İdaresi çalışmalarını sürdürüyor.    Giresun'da iki gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı kırsal kesimi esaret altına aldı. İl Özel

Giresun'da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 355 köy yolunun 173'ü açılırken, 182 köyün yolunun açılması için İl Özel İdaresi çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Giresun'da iki gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı kırsal kesimi esaret altına aldı. İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada kapalı olan 355 köy yolunun 173'ünün açıldığı belirtildi.
Açıklamada, Giresun merkezde 21, Bulancak 10, Çanakçı 5, Dereli 17, Doğankent 3, Espiye 17, Eynesil 6, Görele 32, Güce 4, Keşap 32, Piraziz 5, Tirebolu 17 ve Yağlıdere 13 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu ve çalışmaların devam ettiği bildirildi.
 
 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!