Eren Bülbül'ün intikamı alındı!

Maçka'da kaçmışlardı, Güce'de vuruldular

Eren Bülbül'ün intikamı alındı!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Maçka İlçesi’nde kaçan teröristler Giresun'da vurularak yakalandı.

Giresun’un Güce İlçesi’ndeki jandarma komando ve JÖAKlar tarafından sıkıştırılan teröristler Zap’ın grubundan Sorej ve Berhudan, etkisiz hale getirildi.

Eren Bülbül saldırısını yapan teröristlerin de Giresun'da yapılan çalışmada öldürüldüğü bildirildi.

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'un Güce ilçesinde bugün ölü ele geçirilen 2 teröristin geçen yıl Ağustos ayında Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubundan olduklarını söyledi.

Partisinin Yenimahalle fuar alanında düzenlendiği iftar yemeğinde konuşan Bakan Soylu "Size bugün bir haber vereceğim. Terör örgütü her yerde başımıza musallat oluyor. Biliyorsunuz geçen yıl da yine bir evladımızı Eren Bülbülümüzü ve bir astsubay başçavuşumuzu burada şehit etmişlerdi. İşte o gruptan 2 kişi bugün Giresun Güce'de kahraman askerlerimizin, jandarmamızın, komutanlarımızın ortaya koymuş olduğu operasyon sonucu öldürüldüler. Bu millete gözyaşı akıttıranı, bu millete sıkıntıya uğratanı, kimsenin yanında kalmayacağını bu millet ahdetmiştir, yemin etmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler