| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 11 Nisan 2021 19:00

Ekrem İmamoğlu'ndan şehit Gençcelep'in ailesine ziyaret

İmamoğlu şehit Burak Gençcelep’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Konya'da eğitim uçuşu esnasında düşen Türk Yıldızları'na ait NF-5 tipi gösteri uçağının pilotu Trabzonlu şehit Burak Gençcelep’in evine taziye ziyaretinde bulundu. 

Eşi Dilek İmamoğlu’nun annesi Havva Kaya’nın cenazesi için Trabzon’a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Ortahisar ilçesi  Bulak Mahallesi’nde toprağa verilen şehit Burak Gençcelep’in  evine taziye ziyaretinde bulundu. İmamoğlu’na CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, CHP Milletvekili Turan Aydoğan,  CHP PM üyesi Sevgi Kılıç, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Ortahisar ilçe Başkanı Fatih Suat Oyman eşlik etti.

Şehit babası Mehmet Gençcelep ve amcaları Fatih ve Mustafa Gençcelep’le görüşen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, tüm şehit yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

İmamoğlu, “Şehidimiz bizim gururumuz, Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. Acınızı paylaşıyoruz” dedi.

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
Mustafa61
5 yıl önce

Şehidimizden Allah razı olsun ekrem başkan sende saol varol ülkemizi kamplara bölmeye çalışanlara inat samimi dürüst davrandığın için efendiliğini hiç kaybetmemen dileğiyle şehidimizin mekanı cennet olsun inşAllah

K
Kadir08
5 yıl önce

Mustafa 61 çok komiksin ne güldüm esas bölücüleri aklamışsın

T
Tonyalı
5 yıl önce

Çooook dürüsttür, çoookkk efendidir. Ay'da mı yaşıyosun kardeş. Pardon. Sende chp lisin. Böyle görmen normal. Zaten bu gazetede koyu chpli. Sizin gazeteyi de bir daha okuyanın.

A
Ali
5 yıl önce

Hangi parti olursa olsun ülkemizi yöneten herkes bu acıyı yaşıyor bu tarif edilmesi çok zor birşey Allah bütün şehitlerimize cennet mekanı nasip eylesin