CHP Trabzon'dan ittifaka ilk yorum: Gönlümüzden CHP geçti ama...

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun Haber61'e konuştu

CHP Trabzon'dan ittifaka ilk yorum: Gönlümüzden CHP geçti ama...

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, İyi Parti ile gerçekleştirilen ittifak sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Büyükşehirin İyi Parti’ye verileceğinin açıklanması sonrasında Uzun, Ortahisar’ın kendileri için vazgeçilmez olduğunu dile getirerek “Bu konuda zaten genel merkezler düzeyinde ilçeler henüz konuşulmadı. Açıkladığımız daha önceki ilçelerimiz bazında özellikle Ortahisar’da sorunumuz yoktur.” İfadelerini kullandı.

GÖNLÜMÜZDEN CHP OLMASI GEÇTİ AMA…
İYİ PARTİ ACELE ETTİ


Büyükşehir’in İyi Parti’ye bırakılmasıyla ilgili konuşan Uzun “Biliyorsunuz ki çok büyük iller verildi. CHP İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana gibi illerde aday çıkaracak. Ülke bu haldeyken yani bir kaosun içindeyken AKP iktidarının Belediyelerde yaptıkları herkesin malumu. Tabii ki gönlümüz CHP’nin Trabzon büyükşehirde olmasıdır. Ama dün gece bu durum meydana çıktı. Görüşmeler zaten devam ediyor. O nedenle burada bir infiale kapılıp, ülke bu haldeyken sakin bir şekilde süreci yürütmek zorundayız. Genel merkezle de görüşmelerimiz devam ediyor. Kindarlık üzerine bir görüşümüz yoktur. Sadece şunu söyleyebilirim ki İYİ parti biraz acele etti, adayını açıklamak için buna gerek yoktu. “ şeklinde konuştu

İlçelerin durumunun henüz netleşmediğini söyleyen Güzide Uzun “Ayın 24’ünde parti meclisimiz var her hafta pazartesi MYK oluyor ilçeler için yavaş yavaş durum netleşecektir. Morallerimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

ORTAHİSAR’DA İTTİFAK YOK

Ortahisar için İyi Parti ile bir ittifak konusunun gündemde olmadığını belirten Başkan Uzun “ Yayılan dedikodular var ancak Ortahisar için ittifak gibi bir durum şuan için söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Uzun, Volkan Canalioğlu’nun aday olup olmaması ile ilgili soruyu ise cevapsız bıraktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber