| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 17 Nisan 2018 11:54 Güncellenme tarihi: 19 Eylül 2025 15:47

Büyükşehir ile Ortahisar belediyeleri arasında kavga var mı?

Başkan genç kavga iddialarını yanıtladı

Trabzon'da Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Belediyesi arasında açılan bazı davalardan kaynaklı olarak ortaya atılan "iki belediye arasında kavga" iddialarına Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yanıt verdi.

Genç iddialar hakkında şöyle konuştu;

İmarla ilgili Büyükşehir belediyemizin bize açtığı davalar var yine emlak ile ilgili bizim büyükşehire açtığımız davalar var. Biz diğer şehirler gibi değiliz, yeni büyükşehir olduğumuz için her şey bir anda oturmuyor. Yapılacak olan projeler konusunda alan sorunları yaşanabiliyor, yaşanabilir de. Yetki karmaşası yaşanıyor ortak alanlar bakımından. Bunun çözümüne sistem de elverişli olmadığı için yargıya gidiliyor. Bu tür konuları büyük anlaşmazlıklar şeklinde kamuoyuna yansıtılmasını doğru bulmuyorum.
 

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

S
Selim yomralı
8 yıl önce

Trabzon halkı ikisinide yetersiz buluyor ve ikisinide istemiyor

T
tahsin
8 yıl önce

usulsüz verilen imarlarla şehri mahvedenlerin Allah belasını versin... bırakın bu milletin yakasını.

M
mehmet.
8 yıl önce

Haberi okumadan yaziyorum , bir birlerini yiyorlar, sorun buyuk.. ikiside yetersiz belediyecilik akp isi degil RANT'tan baska bir sey dusunmuyorlar..

Z
Zehra yıldız
7 yıl önce

trabzon sizleri denedi ve memnun kalmadı,gidin artık...