Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un giresun’a sınır ilçesi Beşikdüzü2nde önceki belediye başkanı Orhan Bıçakçıoğlu tarafından yaptırılan ancak bir türlü faaliyete geçirilemeyen, şimdi ki CHP2li belediye başkanı Ramis Uzun döneminde de bir türlü çözüm buluanamayan teleferik bugünki Trabzon Büyükşehir belediye meclisinde gündeme geldi.
CHP Grup Başkanvekili Turgay Şahin “Beşikdüzü’nde bir teleferik yapıldı. Önceki belediye başkanı yaptı bunu. Doğru mu yaptı yanlış mı yaptı bilmem ama hesap yapmadı. Beşikdüzü şimdi 3-4 aydır maaş ödeyemiyor. “ ifadelerini kullandı.
İYİ parti grup başkanvekili Arslan Güner “Geçtiğimiz meclis toplantılarında Beşikdüzü’ndeki teleferiğin Büyükşehir belediyesine devri söz konusuydu. Bu konuda bir gelişme var mı?” sorusuna Başkan vekili Atilla Ataman’dan yanıt geldi.
Ataman “Beşikdüzü Trabzon’un giriş kapısıdır. Beşikdüzü’nde atıl kalan bir yatırımı Beşikdüzü’nün karşılaması zordur.
Sayın başkanımız konunun fizibilitesini yaptırdı. Bir toplantıda sayın Ramis Uzun da vardı bu konuyu görüştük. Benim oyum teleferiğin Trabzon büyükşehir Belediyesi tarafına alınmasıdır. Bugün alsak 3-4 milyon bir maliyeti var. Sayın Başkan Zorluoğlu Ankarada şuan. Bu konuda görüşmelerini yapacak. Ama başkanımız bu konuya olumlu bakıyor.” İfadelerini kullandı.
Tüm Yorumlar (7)
Gman
4 yıl önceBen abd de yasiyorum ve 1 ay once besikduzu ndeydim gercekten buyuk hayal kirikligi yasadim.sehrin icinde her yes cayirlik olmus ,copler her yerde.Sokak kopekleri sokaklari isgal etmis.3.dunya ulkesi sehirleri gibi olmus.binalar dokuluyor.duzen yok.
Mustafa
4 yıl önceİnşAllah olurda Beşikdüzünün sırtına bindirilen bu hesapsız kitapsız yük kalkar.
yusuf
4 yıl öncene yapmamız lazım
Vatandaş
4 yıl önceCHP ile her şey çok güzel olmuş
Koç 61
4 yıl önceTeknik tarafını bilmiyorum ama yapılacak tek bir şey var Teleferiğin Beşikdüzü'nden söküp Trabzon Boztepe'ye taşınması nedir bu milletin liyakatsız (işin ehil olmayan) yöneticilerden çektiği.
S KINAY
4 yıl önceMatematikten uzak zihniyetler bu projeyi, zamansız hayata geçirmekle iyilik, değil kötülük yaptı. Beşikdüzü'nün sırtından bu yük kaldırılmalıdır. Sn Ramis başkan MV. olmalıdır.
Beşikdüzülü
4 yıl önceSen ne anlatıyorsun kardeşim, o teleferik Beşikdüzü ilçesine ait.