Bakan Albayrak: "Bu laf boşuna söylenmemiş: Bize Her Yer Trabzon"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nin açılışında konuştu.

Bakan Albayrak: "Bu laf boşuna söylenmemiş: Bize Her Yer Trabzon"

HABER61 - HABER SERVİSİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Bu güzel güneşli Ankara günlerinde Trabzon havasını teneffüs ettiğimiz etkinliğe hoşgeldiniz. Konuşmamı fazla uzatmayacağım. Bu laf boşuna söylenmemiş: Bize Her Yer Trabzon. Ankara'da olsak da gerek resimlerle, gerek standlardaki değerlerle burası Trabzon olmuş. emeği geçenlere teşekkür ederim. İlklerin şehri olan Trabzon diğer 80 vilayete öncülük etmesi itibari ile önemlidir. Ankara olsun İstanbul olsun bu ve benzer organizasyonlar çok güzel. Trabzonlu olsun olmasın tüm diğer hemşerilerimizi de burada Trabzon'u yaşamalarını ve güzelliklerinden faydalanmalarını öneriyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Sağlıcakla kalın." dedi.

Ardından kürsüye çıkan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ""Sevgili Trabzonlular ve Trabzon sevdalıları, sizlerle birlikte bulunmaktan onur duyuyorum. Benim konuşmamı çok uzun hazırladılar ama konuşmamı kısa tutacağım. Buraya gelen hemşerilerimize hoşgeldiniz diyorum. Bu organizasyonu hazırlamakta emeği geçe herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Artık geleneksel hale gelmiş Trabzon Günleri'nde sizlerle bulunmaktan gurur duyuyorum. Gelenek göreneklerimizle gurur duyuyoruz. Bunlar bizi biz yapan değerler. Bu değerler Türkiye'yi ileri götüren değerlerdir. İnşallah bu değerlerle Türkiye'yi tanıtmak istiyoruz. Bu programda emeği geçen herkesi kutlar, sizleri saygıyla selamlıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber