ASRİAD'dan Haber61 TV'ye özel açıklamalar

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot, Asrın İş Adamları Derneği'ne mikrofonu uzattı.

ASRİAD'dan Haber61 TV'ye özel açıklamalar

HABER61 - HABER SERVİSİ

Haber61 ekibi Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Asrın İş Adamları Derneği'nin (ASRİAD) standını ziyaret etti.

ASRİAD Başkanı Mustafa Bey, "Ben Trabzon'un Tonya İlçesi'nin İskenderli Köyü nüfusuna kayıtlıyım. Bazı STK'larda ve siyasi partilerde görevler yaptım. Şuanda Trabzon'da mütahhitlik yapmaktayım. Trabzon'un en güzel projeleri bizde.  Şuanda 'Şehir Konakları'nı yapmaktayız. Daha önce STK'larda tecrübe edindiğimiz için merkezi İstanbul'da bulunan Türkiye genelinde kurulan ASRİAD Şube Başkanlığı referans yoluyla bizlere tevdih edildi. Bizde iki ay önce görevi kabul ettik. İki ay içerisinde hızlı bir şekilde yönetim kurulumuzu oluşturduk. 40 kişi civarlarında yönetim kurulu üyemiz var. Bu görevi kabul ederken Trabzon en etkin ve güçlü STK'sı olmak için yola çıktık. Bu hedefimize ulaşmak için Lokman Bey'de bizimle bir arada oldu. Hedefimiz hem sayı olarak hem de etki ve güç anlamında bir numaraya yerleşmek. Planlarımızı yaptık. Planlarımızı yaparken Trabzon'da her alanın içinde olmak istiyorduk. Çok kısa bir zaman içerisinde Trabzon Günleri'nde yerimizi aldık ve standımızı açtık. Ankara'dan döndüğümüzde bütün Belediye Başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Onlara 'Hayırlı olsun' diyeceğiz. Trabzon'da ilçelerle buluşma toplantıları yapacağız. Trabzon İl yönetimimizle beraber,ilçedeki iş adamlarımızı bir aaya getirerek KOSGEB, DOKA ve mali anlamda bilinçlendirip ardından onları üye yapıp; Trabzon'u geniş bir ağ içerisinde örgütlenerek kısa zamanda ilimizin en büyük STK'sı olacağız. Komisyonlarımız, iş ortaklığı yapma üzerinde çalşıyorlar. Yola çıkarken sadece Kayserililer, Konyalılar değil, bizde Trabzon'da iş yapmayı başlatacağız ve şehrimizi en iyi yere getireceğiz dedik." ifadelerini kullandı.

ASRİAD Başkan Yardımcısı ve Trabzonspor yöneticisi Lokman Sadıklar, "İki ay önce görev tebliğ edildiğinde seve seve kabul ettik. Çünkü amaç belli. 'Neden Trabzon'da sanayi büyümüyor? Neden ortaklıklar yapılmıyor' dedik ve elimizi taşın altına koyduk.Üretir hale gelemilmek, Trabzon'da birşeyler yapabilmek için uğraşıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler