| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 13 Mart 2021 08:46

Anahtar Deliği 13.03.2021

Anahtar deliği'nden bakmaya devam ediyoruz.

Beşikdüzü’nde meclis üyesinden belediye başkanına sert tepki: Yazıklar olsun sana

Beşikdüzü belediyesinin MHP'li meclis üyesi Önder Öztürk'ten Beşikdüzü'nün CHP'li belediye başkanı Ramis Uzun'a sert tepki geldi.

Öztürk, önceki gün Spor Bakanlığı'nda düzenlenen ve Trabzon'un çeşitli ilçelerine yapılacak spor yatırımları imza törenlerini hatırlatarak "Bugün Trabzon basının tümünde var. Akçaabat için spor kompleksi, Çarşıbaşı için stad yapılıyor ve birçok Spor yatırımı, Şalpazarı için Stad ve Spor yatırımı, Arsin için vs.vs." diyerek Beşikdüzü'ne bir yatırımın gelmediğini ve hatta stad projesinin Uzun tarafından iptal edildiğini söyledi.

Öztürk "Bir yıldır Beşikdüzü Belediye meclisinde hazır stad yerimizi plandan çıkartan belediye başkanına rica ettik, ısrar ettik.

Akrabalarımın yeridir diyerek stad projemizi iptal ettirdi. Şimdi ilçeler patır patır yatırım alıyor. Beşikdüzüspor, Yeşilköyspor ve Şalpazarıspor'un yapılacak stad için müracaat etmemize rağmen sonuç bir hiç. İmar Müdürlüğü yer uygundur sözlü söylemine rağmen maalesef.

Belediye Başkanı ilçesine yatırım alacak, hırslı azimli olacak ilçemiz adına. Değerlerimizi yalvararak başkasına vermek değil siyaset. Yazıklar olsun yazıklar sana." ifadelerini kullandı.


 

CHP’li Hacısalihoğlu’ndan karantina eleştirisi

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu bir çok konuda eleştirilerini sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyor.

Hacısalihoğlu son olarak Trabzon’un Gölçayır Mahallesi’ndeki Küçükhüseyin Sokak’ta uygulanan koronavirüs karantinasıyla ilgili yetkilileri eleştirdi.

Mahallede 166 vatandaşın olduğunu söyleyen Hacısalihoğlu “Aradım bilgi almak için ,ne vefa vakfının nede valiliğin karantina altındaki vatandaşlarımız için gıda vb market ihtiyaçlarını karşılamak adına bir girişim de bulunmadıklarını söylediler. Karantina şartlarında devletin yapması gereken sorumluluklarını ilgililere hatırlatmak isterim.” İfadelerini kullandı.


 

Revi, Mumcu’ya gitti

AK Parti Trabzon’un eski İl başkanı Haydar Revi, görevi devrettiği Sezgin Mumcu’ya ziyarette bulundu.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevini yürüten Revi, Mumcu ile hem bilgi alış verişinde bulundu hem de sohbet etti.

Mumcu da bu ziyareti için eski başkan Revi’ye teşekkür etti.


 

Mumcu Vakfıkebir’in altını üstüne getirdi

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu görevi devralmasının ardından başladığı ziyaretlerini sürdürüyor.

Mumcu’nun son adresi Vakfıkebir ilçesi oldu. Başkan deyim yerindeyse ilçenin altını üstüne getirdi, ayak basmadık yer bırakmadı.

İlk olarak Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret eden Mumcu çalışma ve projeler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra esnaf odaları başkanlarıyla bir araya gelen Mumcu, Kaymakam Mesut Yakuta’yı da makamında ziyaret etti. İlçenin köklü esnaflarına da ziyarette bulunan Mumcu Vakfıkebir MHP İlçe başkanı Orhan Burhan Baltürk’ü es geçmedi. Burada Baltürk kendisine üzerinde “Cumhur İttifakı” yazan bir de ünlü Vakfıkebir ekmeği hediye etti.

Sezgin Mumcu Vakfıkebir turunu partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek tamamladı. Mumcu burada İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve Belediye Başkanı Balta ve yöneticilerle değerlendirme toplantısı yaptı.


 

Ayvazoğlu TEKNOFEST için destek arayışında

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ülkenin milli teknolojilerinin geliştirilmesi hedeflenen ve sergilenen TEKNOFEST’in Trabzon’da gerçekleştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bu konuda çalışanlardan biri de AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu.

Ayvazoğlu, festivalin Trabzon’da düzenlenebilmesi için destek talebi amacıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Ayvazoğlu son olarak eski bakan Faruk Nafız Özak’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan Ayvazoğlu İki dönem bakanlık ve üç dönem milletvekilliği görevlerinde Ülkemize ve Şehrimize sayısız hizmetleri olmuş; başarılı Siyasetçi, Spor Adamı ve İş İnsanı, Bakanımız Sn. Faruk Nafız Özak’a ilgi ve nezaketlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Yorumlar (13)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

F
Fırtına61
5 yıl önce

Chp halka hizmet etmez çalışmaz.

M
Metin
5 yıl önce

Boş adam Turgay Şahin bugün konuşmamış demek hafta sonları konışamıyor

B
BenDeniz
5 yıl önce

Ye iç CHP’ye dua et chp olmasaydı önceki dönemleri bırak akp iktidarı dönemlerinde köle olarak yaşamına devam ederdin. FIRTINA61 Kardeş

Y
Yorumcu
5 yıl önce

CHP'li belediyeler HALK için calisir, senin peşinden koştuğu parti ise ihale peşinde koşup bir avuç yandas icin calisir. CHP'li belediyeler devraldığı belediyeleri borç ve yolsuzluk içinde aldı. Hizmetten bahsedecek en son adamlarsiniz.

B
Bilenbiri
5 yıl önce

DAVUT.... .! Yok mu bi yorumun....! İstersen yerine ben yazayım.....!

Tüm Yorumlar (13)

F
Fırtına61
5 yıl önce

Chp halka hizmet etmez çalışmaz.

M
Metin
5 yıl önce

Boş adam Turgay Şahin bugün konuşmamış demek hafta sonları konışamıyor

B
BenDeniz
5 yıl önce

Ye iç CHP’ye dua et chp olmasaydı önceki dönemleri bırak akp iktidarı dönemlerinde köle olarak yaşamına devam ederdin. FIRTINA61 Kardeş

Y
Yorumcu
5 yıl önce

CHP'li belediyeler HALK için calisir, senin peşinden koştuğu parti ise ihale peşinde koşup bir avuç yandas icin calisir. CHP'li belediyeler devraldığı belediyeleri borç ve yolsuzluk içinde aldı. Hizmetten bahsedecek en son adamlarsiniz.

B
Bilenbiri
5 yıl önce

DAVUT.... .! Yok mu bi yorumun....! İstersen yerine ben yazayım.....!

B
Bilenbiri
5 yıl önce

CHP...bu belediye seçimlerinde... Demokrasi özgürlük diye gençlerden oy aldı..HDP lilere diyet ödemek için iştirakler de verilmedik taviz ve rant bırakmadı.. Yakında belediyelerin anahtarını HDP ye verirler...!

A
Ali
5 yıl önce

Önder bey beşikdüzüne stad ilazım idi de o zaman önceki meclis döneminde niye arap arkadaşlarına yaptırmadın arap yandaşların gelsin şimdi yapsın. Bu belediye sizin borçlarınızı niye ödesin tüm geliri ile.

B
Bilenbiri
5 yıl önce

YORUMCU.....! Doğru yazmışsın CHP Halk için çalışır....! Millet için değil.....!

H
Hasan
5 yıl önce

MHP li meclis üyesi aynı tepkiyi geçmiş dönem hiç çalışmayan telefiriği yapan ve MHP den ak partiye transfer olan belediye başkanına niye göstermemiş

B
Bize heryer Trabzon
5 yıl önce

AKP yirmi seneden beri ne icraatı oldu Trabzonda ne kadar işsiz var bunu niçin Millet görmemezlikten geliyor. Tek icraatları olan değerlerimizi yok etmek mesela andımız MHP buna izin veriyor anlamak mümkün değil ondan sonrada ben milliyetciğim diyor, kimin Türkiyeyi düşünüp düşünmediği ortada

D
Dilaver Uzun
5 yıl önce

MHP li meclis üyesi arkadaş aynı tepkiyi MHP den AKP ye transfer olan önceki belediye başkanının yaptırmış olduğu ve yapıldığından beri çalışmayan teleferik için göstermemiş

H
hasan
5 yıl önce

beşikdüzünde toplasan 4 kulup 50- 60 sporcu var ordaki stad o yöreye fazla bence

şevket
5 yıl önce

Beşikdüzü belediyesinin MHP'li meclis üyesi Önder Öztürk'e soruyorum amatör sporcu sayısından bilgin varmı oraya oradaki saha bile fazla