| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 08 Mart 2017 13:37

Akçaabat'ta Tiyatro günleri devam ediyor

Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin yedinci akşamında, "Gözüne Girsin" adlı oyun seyirciyle buluştu.


Mizah Sanatı Derneği Guguklumdakiler Tiyatrosu tarafından sahnelenen  "Gözüne Girsin" adlı oyunda olayların kaynaklandığı sosyal sorunlar vurgulanmaya çalışılırken karakterler detaylarıyla belirtilmeden belli özellikleriyle öne çıkarılmıştır.

”Gözüne Girsin” daha çok kişiler ve abartılı karakterleri öne çıkartarak oyunun dinamizmine ve oyuncu keyfine engel olmayacak biçimde tasarlandı. Oyun, toplumsal sorunları mizahi bir yaklaşımla anlatıyor. 

Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği Mizah Sanatı Derneği Guguklumdakiler Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Gözüne Girsin” adlı oyun seyirciden tam not aldı. 

Akçaabat Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Osman Gümrükçü oyunculara sergiledikleri performansları dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdim etti.











Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!