| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 14 Aralık 2023 11:24 Güncellenme tarihi: 20 Ocak 2026 13:00

Akçaabat’ta genç öğretmen balkondan atlayarak hayatını kaybetti

Trabzon'da genç bir kadın, 7. katın balkonundan atlayarak intihar etti.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, genç bir kadın hayatını kaybetti. Söğütlü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 28 yaşındaki Merve Zengin’in oturduğu apartmanın 7. katındaki dairenin balkonundan kendisini aşağı bıraktığı öğrenildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Zengin’in cansız bedeni adli inceleme için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Akçaabat ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Kardeşiyle birlikte aynı dairede yaşadığı öğrenilen Merve Zengin’in, sabah saat 07.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle balkona çıktığı ve ardından aşağıya atladığı belirtildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri ise apartman çevresinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla, Merve Zengin’in cansız bedeni detaylı inceleme yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Trabzon'da şok olay! 7. kattan atlayarak intihar etti

ÖĞRETMEN OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Hayatını kaybeden Merve Zengin’in anaokulu öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Zengin’in kısa bir süre önce Ağrı’dan Trabzon’a tayin edildiği ve mesleğini burada sürdürdüğü belirtildi. Gümüşhane nüfusuna kayıtlı olduğu ifade edilen genç öğretmenin, Trabzon’daki görevine yeni başladığı kaydedildi.

Meslektaşları ve yakın çevresi tarafından sevilen bir isim olduğu belirtilen Zengin’in vefat haberi, eğitim camiasında ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Olayın ardından apartmanda yaşayan vatandaşların da büyük bir şok yaşadığı görüldü.

Trabzon'da şok olay! 7. kattan atlayarak intihar etti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, olayın meydana gelişine ilişkin detaylı soruşturma başlattı. Olayın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, elde edilecek bulguların ardından sürecin netleşeceği bildirildi.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
Ozdem ozdem
2 yıl önce

Bence işi olan va mutlu olan bir kadin intihar edermi

H
Hayalet
2 yıl önce

Bence Direk Müge Anlı Araştırmalı Bu konuyu Hayatının En Güzel Yıllarını Geçmişiyle Süsleyerek Yaşayan Genç Bir Bayan Neden İntihar ????

G
Gökçe aydın
2 yıl önce

Kesinlikle araştırılmalı

G
Gökçe aydın
2 yıl önce

Kesinlikle araştırılmalı

E
Ebru Karayel
2 yıl önce

Ne kadar doğru bilmiyorum ama.Ablası fenomenmiş birlikte yaşıyorlarmış. Anlaşamıyormuş ablasının yaşantısından dolayı. Ablası bunu evden kovmuş . Son zamanlarda psikolojik sorunları olduğunu öğrencilerinin velilerine bile dile getirmiş. Çok yazık gencecik bir can . Allahım affetsin