Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan 18 Mart mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu 18 Mart dolayısıyla mesaj yayınladı.

Trabzon Valisi Ustaoğlu'ndan 18 Mart mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 105. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini korumak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’mizin 105. yıl dönümünde, bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. 

Ay yıldızlı al bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi, dini, dili, etnik kökeni fark etmeksizin, milletimizin her bir ferdinin bu topraklarda hür ve kardeşçe yaşayabilmesi için düşünmeden can veren şehitlerimiz, her devirde aynı kararlı duruşla, vatanına ve bağımsızlığına kast edenlere hak ettiği cevabı vermiştir.

Bu topraklardaki hain emellerinden ısrarla vazgeçmeyen, birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve huzurumuza kast edenler unutmamalıdır ki; Allah’ın izniyle, gerektiğinde bizler de şühedanın izinden gitmekten çekinmeyecek, aynı cesaret ve kararlılıkla emanete halel getirmeyecek ve ebediyete kadar istiklâlimize sahip çıkacağız.

Bu düşüncelerle, 100. yılına emin adımlarla yürürken, günden güne artın gücüyle dünyanın söz sahibi devletleri arasında kendine yer edinen ülkemizin kuruluşunda ve bu günlere gelmesinde büyük emek ve fedakarlıkları bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve tüm şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyor, şükran ve minnet duygularımı ifade ediyorum." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler